Libnet.ro
UNICEF

22:30

Digi da asa ceva gratis pentru toti romanii. Schimba cu totul felul in care folosesti telefonul

Playtech Playtech,
Digi da asa ceva gratis pentru toti romanii. Schimba cu totul felul in care folosesti telefonul

Contextul in care ne regasim a dus la doua necesitati: apeluri vocale mai bune si internetul mai rapid, mai sigur. Digi |RCS-RDS ofera ceva foarte util pentru aceste doua nevoi. De cativa. continuă pe Playtech

Lidl face surpriza momentului pentru toti romanii: mare atentie la acest produs din magazine

Lidl a pregatit o surpriza insemnata pentru toti romanii. Preturile la astfel de produse sunt, de regula, destul de mari, dar retailerul mizeaza pe un cost mic si pe un ajutor mare. Sau cel.

Lidl face asta in februarie si e pentru toti romanii. Asa oferte n-ai cum sa ratezi

Lidl Romania incepe saptamana cu un anunt special care ii vizeaza pe toti romanii din toata tara. Vorbim despre ceva care mai mult ca sigur va aduce bucurie in sufletele multor oameni,.

Zici ca eMAG goleste fix azi: reducerile colosale pentru toti romanii

EMAG are o campanie splendida cu reduceri pe masura asteptarilor. Poti prinde acum o multime de produse cu pret redus. Cand vine vorba de reducerile eMAG, cele mai multe sunt adunate in.

Octavian Popescu a impresionat legendele fotbalului romanesc: De la Hagi nu am mai vazut asa ceva

Octavian Popescu i-a impresionat pe toti oamenii din fotbalul romanesc. Dorinel Munteanu si Daniel Pancu se numara printre fostii jucatori ai nationalei Romaniei care si-au exprimat aprecierea fata de.

Anuntul diminetii de la Banca Transilvania. Toti romanii trebuie sa stie asta urgent

Banca Transilvania este in centrul unei alerte de ultima ora emisa pentru toti clientii sai din toata Romania. Despre aceasta problema trebuie sa stie toti clientii bancii chiar in.

Reguli noi pentru cei care calatoresc in Suedia! Ce trebuie sa prezinte cetatenii straini. Fara asa ceva nu vor putea intra in tara

Noi reguli se vor impune pentru cetatenii straini care aleg sa calatoreasca in Suedia. Cei care nu se vor conforma nu vor putea intra pe teritoriul acestei tari. Ce reguli noi impune Suedia Suedia este tara care a anuntat noi reguli, in ce ii priveste pe cetatenii straini care vor sa ajunga pe teritoriul acestei .

Decizie radicala la Dacia: productia a fost oprita. E pentru prima oara cand se intampla asa ceva

Productia a fost oprita la uzina Dacia din Mioveni din cauza unor probleme si e pentru prima data cand se intampla asa ceva din cauze care nu-s legate direct de criza sanitara si masurile.

Aceste carduri ar putea sa dispara. Anunt de ultima ora, sunt vizati toti romanii cu cont bancar

Tehnologia evolueaza extrem de repede, iar anuntul urmator ii vizeaza pe toti romanii cu card si cont bancar. Tehnologia evolueaza extrem de rapid si de aceste schimbari trebuie sa.

Virgil Popescu: Consumurile estimate pe factura de energie reprezinta o forma de escrocherie, exista amenzi pentru asa ceva

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirma ca unele companii trec consumuri estimate foarte mari pe facturile de energie, ceea ce reprezinta o forma de escrocherie si anunta ca exista amenzi pentru astfel de practici. Practic, iau niste bani in avans pentru un consum care nu exista, se folosesc de bani oamenilor, afirma ministrul.

Cozi la vaccinare dupa ce Guvernul a anuntat ca ofera 5 mici gratis pentru fiecare roman inoculat!

Cozi la vaccinare dupa ce Guvernul a anuntat ca ofera cinci mici gratis, cu paine si mustar, pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )