Libnet.ro
UNICEF

01:05

Octavian Popescu a impresionat legendele fotbalului romanesc: De la Hagi nu am mai vazut asa ceva

B1 B1,
Octavian Popescu a impresionat legendele fotbalului romanesc: De la Hagi nu am mai vazut asa ceva

Octavian Popescu i-a impresionat pe toti oamenii din fotbalul romanesc. Dorinel Munteanu si Daniel Pancu se numara printre fostii jucatori ai nationalei Romaniei care si-au exprimat aprecierea fata de. continuă pe B1

Gigi Becali a stabilit pretul lui Octavian Popescu, cel poreclit Noul Dobrin: Are cat Mbappe si Neymar la un loc

Octavian Popescu, la 18 ani, a impresionat in Liga 1 prin viteza, tehnica si siguranta sa. Gigi Becali este cel mai entuziasmat in urma evolutiilor convingatoare ale tanarului fotbalist, caruia i-a stabilit.

Octavian Popescu este revelatia actualului sezon din Liga 1: Unchiul sau era extrema stanga la Targoviste

Octavian Popescu, fotbalistul despre care Gigi Becali crede ca il va face uitat pe Denis Man, este laudat de targovisteanul Cornel Dinu. Perla lui FCSB a reusit sa marcheze si primul lui gol in Liga 1, dupa reusita din victoria FCSB-ului impotriva lui Poli Iasi, scor 3-1.

DigiSport: Reactia lui Gigi Becali, dupa ce s-a anuntat interesul lui Juventus pentru Octavian Popescu. S-ar putea sa fac asta!

Anuntul pe care un reputat jurnalist italian l-a facut, potrivit caruia Juventus il monitorizeaza cu mare atentie pe Octavian Popescu 18 ani), nu l-a entuziasmat peste masura pe Becali.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )