Libnet.ro
UNICEF

05:00

Motivul banal pentru care Platini ar putea fi din nou anchetat de FIFA

Adevărul Adevărul,
Motivul banal pentru care Platini ar putea fi din nou anchetat de FIFA

Presedintele demisionar al FIFA, Joseph Blatter, si seful UEFA, Michel Platini, au fost suspendati, la 21 decembrie, pentru opt ani din toate activitatile fotbalistice. continuă pe Adevărul

Michel Platini ar putea fi din nou anchetat de FIFA - A participat la un eveniment in Dubai, desi avea interdictie

Francezul Michel Platini, suspendat pentru opt ani din orice activitate legata de fotbal, ar putea fi anchetat din nou de Comisia de Etica a FIFA, dupa ce a asistat la o ceremonie si la o conferinta in Dubai, in ciuda interdictiei, informeaza cotidianul L'Equipe.

Platini ar putea fi din nou anchetat de FIFA

Francezul Michel Platini, suspendat pentru opt ani din orice activitate legata de fotbal, ar putea fi anchetat din nou de Comisia de Etica a FIFA, dupa ce a asistat la o ceremonie si la o conferinta in Dubai, in.

Katie Cassidy iubeste din nou. Si cat de bine se simte langa alesul ei

Katie Cassidy are un motiv special sa arate atat de hot in bikini. Vedeta iubeste din nou si chiar pare bine incinsa.

Povestea profesorului de sport care s-a imprumutat la banca pentru un ideal. Vreau din nou Braila pe harta voleiului romanesc!

Pasiunea pentru sport se naste din curiozitatea unui copil zglobiu care, la varsta de 11-12 ani, inainte de Revolutie, se furiseaza printre spectatori la un meci de volei al echipei Braiconf Braila. Atmosfera dintr-o sala neincapatoare, frematul tribunei, jocul spectaculos, neinteles pe alocuri, dorinta arzatoare de a vedea favoritele publicului in fata adversarului pe tabela de marcaj ii marcheaza destinul.

Din nou singura! Mihaela Borcea s-a despartit de primarul ei

Sarbatorile de iarna o prind singura pe Mihaela Borcea. Si asta pentru ca fosta sotie a lui Cristi Borcea s-a despartit de iubitul ei, Marian Toader, primarul comunei Zabrani, judetul Arad.

Veste bomba! Gwen Stefani, din nou insarcinata?

Veste bomba in lumea vedetelor. Despre Gwen Stefani se banuieste ca asteapta un nou copil, de data aceasta rod al iubirii cu Blake Shelton.

Ambasadorul SUA la Chisinau: Un guvern trebuie sa lucreze pentru popor, nu pentru imbogatirea celor care fac parte din el

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chisinau, James Pettit, a declarat ca Republica Moldova are nevoie de o clasa politica si de un guvern functional, care sa reactioneze la necesitatile populatiei.

Amenzi mari pentru trei hypermarketuri cunoscute din Romania

Inspectorii Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor au descoperit mai multe deficiente la sectorul de gastronomie de la trei hipermarketuri din Constanta si au dat amenzi in valoare totala de 20. 000 de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )