Libnet.ro
UNICEF

06:00

Motorola, vedeta in Marea Britanie. Cum arata ecosistemul telefoanelor mobile din Europa si din America de Nord

Adevărul Adevărul,
Motorola, vedeta in Marea Britanie. Cum arata ecosistemul telefoanelor mobile din Europa si din America de Nord

Motorola creste pe piata din Marea Britanie cu ajutorul modelului Moto G, iar Android isi mentine autoritatea in Europa. in SUA, potrivit ultimelor date, Apple a fost ajutat de cele doua noi telefoane lansate anul trecut. continuă pe Adevărul

VIDEO Sobolanii-gigant cuceresc Marea Britanie si Germania

Sobolanii au reprezentat dintotdeauna o problema majora pentru oameni, iar rozatoarele au ajuns sa le dea mari batai de cap in ziua de azi locuitorilor din Birmingham, Marea Britanie. Aici, au inceput sa apara din ce in ce mai multi sobolani de marimea pisicilor.

S-a dublat numarul romanilor care aplica pentru un loc de munca in Marea Britanie

Numarul romanilor care aplica pentru locuri de munca in Marea Britanie s-a dublat dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii. Potrivit publicatiei The Times, Marea Britanie a devenit destinatia de top pentru.

Acoperisul casei unei familii de romani din Marea Britanie S-A PRABUSIT. Nu a fost din cauza vantului, vremea era buna

Acoperisul casei unei familii de romani din Marea Britanie s-a prabusit, marti, insa cele trei persoane aflate in locuinta au reusit sa iasa rapid si nimeni nu a fost ranit, informeaza presa britanica,.

Acoperisul casei unei familii de romani din Marea Britanie s-a prabusit

Acoperisul casei unei familii de romani din Marea Britanie s-a prabusit, marti, insa cele trei persoane aflate in locuinta au reusit sa iasa rapid si nimeni nu a fost ranit, informeaza Northampton.

Un tanar din Marea Britanie si-a pierdut iubita si patru dinti din cauza dependentei de suc

Josh Shury, un tanar de 19 ani din Marea Britanie, si-a pierdut iubita si patru dinti din cauza dependentei de suc, relateaza Reveal. Tanarul consuma zilnic cinci litri de Locozade, cheltuind saptamanal 85.

Un copil roman uimeste Marea Britanie. Baiatul este mai inteligent decat Einstein

Un baiat roman de numai 11 ani din Marea Britanie are coeficientul de inteligenta mai mare decat al fizicianului Albert Einstein, de 162, si are chiar si o teorie proprie despre crearea universului. Stabilit de 5.

Bisericile din Marea Britanie se leapada de cele sfinte si devin baruri

Tot mai multe biserici din Marea Britanie trec printr-o schimbare radicala, obiectele de cult fiind inlocuite cu produse comerciale, iar slujbele religioase cu activitati de divertisment. Din cauza declinului crestinismului si a cheltuielilor greu de suportat, vechile biserici britanice devin rand pe rand baruri si supermarketuri, relateaza AFP.

Fumatul va fi scos in afara legii in Marea Britanie.

Marea Britanie va interzice fumatul. Informatia a aparut in cotidianul Daily Mail. Conform acestei publicatii, medicii britanici au solicitat Asociatii Medicale Britanice sa faca presiuni asupra guvernului pentru interzicerea permanenta a vanzarii de tigari catre oricine e nascut in acest secol, intr-o incercare de a eradica complet fumatul. Planul vizeaza ridicarea limitei de varsta pentru cumparatorii de tigari, care acum trebuie sa aiba minimum 18 ani, in fiecare an, pana cand ultimii .

Targul de Joburi WorkTravel, sute de locuri de munca in Marea Britanie.

Romanii pot aplica, sambata, la Targul de Joburi WorkTravel 2014, pentru unul din cele peste 300 de locuri de munca in Marea Britanie UK) oferite de o serie de angajatori britanici. Targul, organizat in Capitala, de USTravel, va reuni deopotriva cei mai mari parteneri de munca din UK, precum si persoanele interesate de a-si gasi un job serios, cu un contract pe perioada nedeterminata si salariu motivant. Romanii pot opta pentru un loc de munca in industria ospitalitatii, in domeniul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )