Libnet.ro
UNICEF

12:00

Muguruza avanseaza in optimi la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Muguruza avanseaza in optimi la Roland Garros

Garbine Muguruza, detinatoarea trofeului de la Roland Garros, s-a calificat, vineri, in optimile de finala. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Garbine Muguruza, in optimi

Garbine Muguruza cap de serie numarul patru si campioana en-titre a competitiei) s-a calificat, vineri, in optimile de la Roland Garros. Jucatoarea din Spania a invins-o in doua seturi, scor 7-5, 6-2, pe Yulia Putintseva favorita 27, din Kazakhstan).

Roland Garros: Garbine Muguruza, in turul trei cu ceva emotii

Garbine Muguruza campioana en-titre de la Paris) s-a calificat, miercuri, in turul trei al turneului de la Roland Garros, insa iberica nu a fost lipsita de emotii. Dupa ce a pierdut primul set al disputei cu Anett Kontaveit Estonia - 53 WTA), scor 6-74), Muguruza a revenit si le-a castigat pe urmatoarele doua, 6-4, 6-2.

Horia Tecau si Jean Rojer s-au calificat in optimi la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, favorita numarul 11, s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Roland Garros.

Tabloul de Onoare al Romaniei la Roland Garros: Cei 11 magnifici

Sunt 47 de ani de la castigarea primului trofeu la Roland Garros de catre un jucator de tenis din Romania. Casa de pariuri online Betano. coma cautat in istorie si i-a gasit pe toti romanii care au ridicat vreodata deasupra capului ravnitul Trofeu al Muschetarilor.

HALEP LIVE la ROLAND GARROS! ONLINE STREAM Openul Francez - VIDEO

HALEP LIVE la RONALD GARROS! ONLINE STREAM Openul Francez - VIDEO. Simona Halep, locul4 WTA, se dueleaza azi cu nemtoaicaTatjana Maria, locul 102 WTA, in turul II de la Roland Garros.

Simona Halep o va intalni, sambata, pe Daria Kasatkina, in turul al treilea al turneului de la Roland Garros

Tenismena Simona Halep o va intalni, sambata, in turul al treilea al turneului de la Roland Garros, pe Daria Kasatkina Rusia, 28 WTA), scrie Mediafax.

Roland Garros: Raluca Olaru si Olga Savciuk s-au calificat in optimile probei de dublu feminin

Perechea formata din romanca Raluca Olaru si ucraineanca Olga Savciuk a produs surpriza in proba de dublu feminin la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, eliminandu-le vineri,.

LIVE Roland Garros: Simona Halep cu Daria Kasatkina (sambata, dupa 14:00)

Simona Halep o intalneste pe Daria Kasatkina din Rusia, sambata dupa ora 14:00, intr-un meci programat in turul 3 la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Simona Halep cu Daria Kasatkina dupa modelul Nadal

Simona Halep o intalneste pe Daria Kasatkina din Rusia, sambata dupa ora 14:00, intr-un meci programat in turul 3 la Roland Garros.

Asa am trait Roland Garros: Simona Halep cu Daria Kasatkina

Simona Halep a intalnit-o pe Daria Kasatkina din Rusia, sambata dupa ora 14:00, intr-un meci programat in turul 3 la Roland Garros.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )