Libnet.ro
UNICEF

10:00

Horia Tecau si Jean Rojer s-au calificat in optimi la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Horia Tecau si Jean Rojer s-au calificat in optimi la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, favorita numarul 11, s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Roland Garros. continuă pe Adevărul

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in optimile competitiei

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, favorita numarul 11, s-a calificat, joi, in turul al treilea al turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut, cu scorul de 6-1, 6-1, de cuplul francez Constant Lestienne/Corentin Moutet, intr-o ora de joc.

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi la competitia pariziana

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, favorita numarul 11, s-a calificat, marti, in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul doi la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, favorita numarul 11, s-a calificat, marti, in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza News. ro. Horia Tecau.

Horia Tecau, motivat sa joace finala de dublu masculin |Corespondenta de la Roland Garros

Dupa victoria in finala de la Geneva de saptamana trecuta, cuplul Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Olanda) s-a calificat deja in optimile de finala la Paris, in urma a doua victorii fara drept de apel, 6-2, 6-1 cu Bellucci Brazilia) / Berloq Argentina) si 6-1, 6-1 cu Lestienne / Moutet Franta) .

Roland Garros: Tecau si Rojer s-au calificat in optimile la dublu

Horia Tecau si Jean Julien-Rojerau acces astazi in optimile de finala ale turneului de dublu de la Roland Garros. Perechea romano-olandeza a trecut in minimum de seturi de cuplul 100% fran.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )