Libnet.ro
UNICEF

10:00

Roland Garros: Tecau si Rojer s-au calificat in optimile la dublu

B1 B1,
Roland Garros: Tecau si Rojer s-au calificat in optimile la dublu

Horia Tecau si Jean Julien-Rojerau acces astazi in optimile de finala ale turneului de dublu de la Roland Garros. Perechea romano-olandeza a trecut in minimum de seturi de cuplul 100% fran. continuă pe B1

Roland Garros: Irina Begu, in turul doi al probei de dublu

Perechea Irina Camelia Begu/ Saisai Zheng Romania/ China) s-a calificat, joi, in turul al doilea al probei de dublu feminin de la Roland Garros.

Perechea Tecau - Rojer s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-a calificat, joi, in optimile de finala ale probei de dublu ale turenului de la Roland Garros, dupa ce a castigat cu 6-1, 6-1, meciul jucat cu Constant Lestienne si Corentin Moutet.

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in optimile competitiei

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, favorita numarul 11, s-a calificat, joi, in turul al treilea al turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut, cu scorul de 6-1, 6-1, de cuplul francez Constant Lestienne/Corentin Moutet, intr-o ora de joc.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul doi la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, favorita numarul 11, s-a calificat, marti, in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza News. ro. Horia Tecau.

Horia Tecau si Jean Rojer s-au calificat in optimi la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, favorita numarul 11, s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi la competitia pariziana

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, favorita numarul 11, s-a calificat, marti, in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Mergea si Qureshi, eliminati in turul I al probei de dublu de la Roland Garros

Perechea romano-pakistaneza Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi a pierdut, miercuri, scor 3-6, 2) 6-7, meciul jucat cu dublul Fernando Verdasco/Nenad Zimonjic in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Sorana Cirstea si Florin Mergea, eliminati din competitia de dublu

Perechea Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi Romania/Pakistan), cap de serie numarul 13, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 6-3, 7-6 2), de cuplul Fernando Verdasco/Nenad Zimonjici Spania/Serbia), in turul intai al turneului de dublu masculin de la Roland Garros.

Roland Garros: Florin Mergea, Sorana Cirstea si Raluca Olaru vor evolua miercuri in primul tur al probei de dublu

Sorana Cirstea, Raluca Olaru si Florin Mergea vor evolua, miercuri, in primul tur al probei de dublu, la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Roland Garros, dupa ce a trecut de Tatjana Maria numarul 102 mondial) cu scorul 6-4, 6-3, informeaza Agerpres. in primul set au reusit, impreuna, nu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )