Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mergea si Qureshi, eliminati in turul I al probei de dublu de la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Mergea si Qureshi, eliminati in turul I al probei de dublu de la Roland Garros

Perechea romano-pakistaneza Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi a pierdut, miercuri, scor 3-6, 2) 6-7, meciul jucat cu dublul Fernando Verdasco/Nenad Zimonjic in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros. continuă pe Adevărul

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul doi la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, favorita numarul 11, s-a calificat, marti, in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza News. ro. Horia Tecau.

Cu ochii pe Simona si Sorana! S-au stabilit orele de incepe ale meciurilor de maine, din turul al doilea al turneului de la Roland Garros

Dupa debutul convingator dela Roland Garros, Simona Halep va intra din nou maine pe terenul turneului parizian pe care spera sa-l castige.

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus, marti, de Jana.

Sorana Cirstea, prima jucatoare romanca ce s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Sorana Cirstea a fost a cincea jucatoare romanca care a evoluat in primul tur la Roland Garros, dupa ce Irina Begu, Monica Niculescu, Patricia Tig si Ana Bogdan au parasit luni competitia de.

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi la competitia pariziana

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, favorita numarul 11, s-a calificat, marti, in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Tenis: Victorie pentru Sorana Cirstea la Roland Garros! Prima jucatoare din Romania ce se califica in turul 2 al competitiei

Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe chinezoiaca Shuai Peng, potrivit Digi Sport. Romanca s-a impus in fata lui Peng, castigand.

Cirstea, prima jucatoare calificata in turul secund la Roland Garros

Sorana Cirstea. a cincea jucatoare romana care a evoluat in primul tur la Roland Garros, dupa ce Irina Begu, Monica Niculescu, Patricia Tig si Ana Bogdan au parasi competitia.

Roland Garros: Sorana Cirstea si Florin Mergea, eliminati din competitia de dublu

Perechea Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi Romania/Pakistan), cap de serie numarul 13, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 6-3, 7-6 2), de cuplul Fernando Verdasco/Nenad Zimonjici Spania/Serbia), in turul intai al turneului de dublu masculin de la Roland Garros.

Roland Garros: Florin Mergea, Sorana Cirstea si Raluca Olaru vor evolua miercuri in primul tur al probei de dublu

Sorana Cirstea, Raluca Olaru si Florin Mergea vor evolua, miercuri, in primul tur al probei de dublu, la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Roland Garros: Cibulkova a fost eliminata de Ons Jabeur, numarul 114 mondial, in turul al doilea

Jucatoarea slovaca Dominika Cibulkova, numarul 7 WTA si favorita 6, a fost eliminata, miercuri, in turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, de sportiva tunisiana Ons Jabeur, locul 114 mondial, scor 6-4, 6-3, conform news. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )