Libnet.ro
UNICEF

12:30

Roland Garros: Cibulkova a fost eliminata de Ons Jabeur, numarul 114 mondial, in turul al doilea

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Cibulkova a fost eliminata de Ons Jabeur, numarul 114 mondial, in turul al doilea

Jucatoarea slovaca Dominika Cibulkova, numarul 7 WTA si favorita 6, a fost eliminata, miercuri, in turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, de sportiva tunisiana Ons Jabeur, locul 114 mondial, scor 6-4, 6-3, conform news. ro. continuă pe Hotnews

Angelique Kerber spulberata in primul tur la Roland Garros

Angelique Kerber, lidera ierarhiei WTA si principala favorita de la Roland Garros, a fost eliminata, duminica, in chiar primul tur, de rusoaica Ekaterina Makarova.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul doi la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, favorita numarul 11, s-a calificat, marti, in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza News. ro. Horia Tecau.

Roland Garros: Zi nefasta pentru fetele noastre - Monica Niculescu si Ana Bogdan, eliminate in turul intai

Monica Niculescu 53 WTA) a parasit turneul de la Roland Garros in turul intai, jucatoarea noastra fiind invinsa in doua seturi, scor 7-5, 6-1, de Anett Kontaveit Estonia, 52 WTA). Nici Ana Bogdan nu a avut o zi mai buna: a fost depasita, scor 6-3, 6-4, de Ons Jabeur Tunisia, 113 WTA), in aceeasi faza a competitiei.

Surpriza in prima zi de la Roland Garros: Numarul 1 mondial Angelique Kerber a fost eliminata

Soc in prima zi a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Angelique Kerber, numarul 1 in clasamentul WTA, a fost invinsa de rusoaica Ekaterina Makarova in mai putin de o ora si.

Roland Garros: Surpriza pe Philippe Chatrier - Johanna Konta, eliminata de Hsieh Su-Wei

Johanna Konta cap de serie numarul sapte) a plecat de la Roland Garros dupa primul meci disputat, britanica fiind invinsa in runda inaugurala de Hsieh Su-Wei 109 WTA), din Taiwan, scor 1-6, 7-62), 6-4.

Roland Garros: Garbine Muguruza, start lansat; Jelena Jankovic, eliminata

Cap de serie numarul 4, Garbine Muguruza si-a respectat statutul de favorita, jucatoarea din Spania invingand-o in turul intai de la Roland Garros pe Francesca Schiavone castigatoare a competitiei in 2010), scor 6-2, 6-4.

Corespondenta speciala de la Roland Garros. Simona Halep: Sunt pregatita sa fac fata si emotional, si mental

Oficial cap de serie numarul 3 am putea spune chiar 2, dat fiind faptul ca nemtoaica Kerber, nr. 1, a fost deja eliminata), romanca a inceput turneul parizian de la Roland Garros printr-o victorie logica in fata slovacei Jana Cepelova 89 WTA).

Irina Begu a fost eliminata si ea in primul tur la Roland Garros

Si ultima romanca care a jucat luni, Irina Begu, locul 44 WTA, a fost eliminata de la Roland Garros. Adversara i-a fost sportiva Mariana Duque-Marino Columbia), locul 114 WTA.

Angelique Kerber, eliminata in primul tur la Roland Garros

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber, N. 1 mondial si principala favorita, a fost eliminata duminica in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, inclinandu-se in fa.

Vesti DEZAMAGITOARE de la Roland Garros! Monica Niculescu si Ana Bogdan, ELIMINATE din turul intai

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu locul 53 WTA) a fost eliminata din turneul de la Roland Garros inca din primul tur. Temismena noastra a fost invinsa in doua seturi, scor 7-5, 6-1, de Anett.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )