Libnet.ro
UNICEF

12:30

Roland Garros: Irina Begu, in turul doi al probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Irina Begu, in turul doi al probei de dublu

Perechea Irina Camelia Begu/ Saisai Zheng Romania/ China) s-a calificat, joi, in turul al doilea al probei de dublu feminin de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Simona Halep, in turul doi (6-2, 6-3 cu Jana Cepelova) - Expeditiva

Simona Halep a inceput foarte bine turneul de la Roland Garros, favorita numarul trei a competitiei pariziene trecand in doua seturi, scor 6-2, 6-3, de incomoda Jana Cepelova Slovacia - 89 WTA). Se actualizeaza.

Roland Garros: Garbine Muguruza, in turul trei cu ceva emotii

Garbine Muguruza campioana en-titre de la Paris) s-a calificat, miercuri, in turul trei al turneului de la Roland Garros, insa iberica nu a fost lipsita de emotii. Dupa ce a pierdut primul set al disputei cu Anett Kontaveit Estonia - 53 WTA), scor 6-74), Muguruza a revenit si le-a castigat pe urmatoarele doua, 6-4, 6-2.

Mergea si Qureshi, eliminati in turul I al probei de dublu de la Roland Garros

Perechea romano-pakistaneza Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi a pierdut, miercuri, scor 3-6, 2) 6-7, meciul jucat cu dublul Fernando Verdasco/Nenad Zimonjic in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Tig si Begu urmeaza dupa 16:00

Patricia Tig si Irina Begu sunt urmatoarele doua reprezentante ale Romaniei pe care le asteptam sa debuteze, luni, la Roland Garros.

Halep, victorie fara emotii la Roland Garros! Romanca a trecut in turul al II-lea al turneului

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, dupa victoria cu 6-2, 6-3 in fata slovacei Jana Cepelova, numarul 89 mondial, informeaza GSP. Romanca a trecut de.

Sorana Cirstea, prima jucatoare romanca ce s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Sorana Cirstea a fost a cincea jucatoare romanca care a evoluat in primul tur la Roland Garros, dupa ce Irina Begu, Monica Niculescu, Patricia Tig si Ana Bogdan au parasit luni competitia de.

Cirstea, prima jucatoare calificata in turul secund la Roland Garros

Sorana Cirstea. a cincea jucatoare romana care a evoluat in primul tur la Roland Garros, dupa ce Irina Begu, Monica Niculescu, Patricia Tig si Ana Bogdan au parasi competitia.

Begu si Tig pierd in primul tur la Roland Garros

Patricia Tig si Irina Begu au pierdut, luni, in primul tur la Roland Garros, astfel ca dupa primele zile de concurs nu avem niciun sportiv calificat in turul secund din cei cinci intrati in competitie.

Perechea Tecau - Rojer s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-a calificat, joi, in optimile de finala ale probei de dublu ale turenului de la Roland Garros, dupa ce a castigat cu 6-1, 6-1, meciul jucat cu Constant Lestienne si Corentin Moutet.

Roland Garros: Florin Mergea, Sorana Cirstea si Raluca Olaru vor evolua miercuri in primul tur al probei de dublu

Sorana Cirstea, Raluca Olaru si Florin Mergea vor evolua, miercuri, in primul tur al probei de dublu, la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )