Libnet.ro
UNICEF

07:00

Multe dintre operatiunile financiare care apar in Panama Papers sunt legale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Multe dintre operatiunile financiare care apar in Panama Papers sunt legale

Presedintele SUA, Barack Obama, a admis marti ca multe dintre operatiunile financiare care ies la suprafata in urma scurgerii de informatii asa-numita Panama Papers sunt legale, dar a subliniat ca tocmai aceasta este problema, si anume ca multi profita de pe urma insuficientei masurilor de combatere a evaziunii fiscale la nivel international, relateaza agentiile AFP si EFE. continuă pe Ziarul Bursa

Barack Obama, reactie in scandalul Panama Papers: Marea problema e ca multe dintre operatiunile dezvaluite sunt legale!

Presedintele SUA, Barack Obama, a admis marti ca multe dintre operatiunile financiare care ies la suprafata in urma scurgerii de informatii asa-numita 'Panama Papers' sunt legale, dar a subliniat.

Obama, reactie dupa dezvaluirile Panama Papers

Presedintele SUA, Barack Obama, a admis marti ca multe dintre operatiunile financiare care ies la suprafata in urma scurgerii de informatii asa-numita Panama Papers sunt legale, dar a subliniat ca tocmai aceasta este problema, si anume ca multi profita de pe urma insuficientei masurilor de combatere a evaziunii fiscale la nivel international, relateaza agentiile AFP si EFE, citate de Agerpres.

Vasile Frank Timis, romanul care apare in Panama Papers, alaturi de cei mai bogati oameni ai planetei

Documentele Panama Papers contin si numele omului de afaceri roman cu cetatenie australiana, Vasile Frank Timis. Acesta este cunoscut pentru initierea afacerii Rosia Montana. A aparut in evidentele acestor documente dupa ce a folosit , la.

Scandalul Panama Papers:Statele europene lanseaza anchete fiscale / Cel putin 28 de banci germane apar in documente/Conturile secrete ale celor bogati si puternici

Scurgerile de informatii care au dus la scandalul Panama Papers care releva evaziunea fiscala orchestrata de firma de avocatura panameza Mossack Fonseca au mobilizat sistemele de justitie din mai mai multe tari, printre care Franta, Olanda si Spania, anunta AFP. Ziarul german Suddeutsche Zeitung anunta ca cel putin 28 de banci germane, printre care Deutsche Bank si Commerzbank, s-au folosit in ultimii ani de serviciile firmei de avocatura Mossack Fonseca din Panama pentru 1. 200 de firme ale clientilor lor. vezi in articol principalele nume vehiculate in documente.

Frank Timis, Corneliu Iacobov, Borcea si Vintu apar in Panama Papers. Timis recunoaste ca are 30 de companii offshore in paradisuri fiscale (VIDEO)

In Romania sunt 1. 200 de firme venite din Panama, Seychelles sau Insulele Virgine Britanice, iar banii trecuti prin aceste societati ating usor pragul de un miliard de euro. Unul dintre romanii.

Panama Papers: Sefi de stat, celebritati, miliardari si sportivi folosesc paradisuri fiscale pentru a-si ascunde averile. Putin, Porosenko, Xi Jinping, Messi si Platini - printre numele vehiculate

Sefi de stat, politicieni influenti, miliardari, nume mari ale sportului mondial si celebritati din intreaga lume folosesc paradisuri fiscale pentru a isi ascunde averile, arata o investigatie jurnalistica realizata in comun de 107 institutii media, dupa ceea ce pare a fi cea mai mare scurgere de informatii si documente financiare catre presa din istorie - asa-numita afacere Panama Papers. Un numar record de 11,5 milioane de astfel de documente s-au scurs din arhivele secrete ale societatii de consultanta Mossack Fonseca din Panama. Documentele arata cum peste 214 mii de societati off-shore, crete sau administrate de Mossack Fonseca in 21 de paradisuri fiscale in perioada 1977-2015, au avut ca beneficiari pe unii dintre cei mai influenti sau bogati oameni din lume, provenind din peste 200 de tari, scrie Le Monde.

Panama Papers. Cine sunt milionarii romanii cu averi in paradisuri fiscale

Apar informatii despre romanii care si-au ascuns averile in paradisuri fiscale. in scandalul Panama Papers, apar numele unor romani precum Frank Timis, Ion Sturza sau Corneliu.

Paul Radu, RISE Project: Peste 100 de persoane din Romania, implicate in controversa Panama Papers

Peste 100 de nume din Romania apar in ancheta jurnalistica Panama Papers, care dezvaluie un vast sistem de evaziune fiscala, in care sunt implicati inalti lideri politici, sportivi si miliardari, a declarat jurnalistul de investigatii Paul Radu din cadrul RISE Project, partener media pentru dezvaluirile off-shore-ul din Panama.

Panama Papers: Numele pilotului german de Formula 1 Nico Rosberg se afla pe lista

Inca un nume important apare in acest dosar, si anume cel al pilotului german de Formula 1, Nico Rosberg, care a castigat zilele trecute trofeul din Bahrain. in scandalul Panama Papers apar.

Presedintele FIFA, implicat in Panama Papers; Gianni Infantino nu accepta sa-i fie pusa integritatea la indoiala

Presedintele FIFA, Gianni Infantino, ales in februarie, a incheiat contracte ce apar in dosarul Panama Papers, in anul 2006, cand era director pe probleme juridice la UEFA, anunta presa internationala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )