Libnet.ro
UNICEF

09:00

Presedintele FIFA, implicat in Panama Papers; Gianni Infantino nu accepta sa-i fie pusa integritatea la indoiala

Adevărul Adevărul,
Presedintele FIFA, implicat in Panama Papers; Gianni Infantino nu accepta sa-i fie pusa integritatea la indoiala

Presedintele FIFA, Gianni Infantino, ales in februarie, a incheiat contracte ce apar in dosarul Panama Papers, in anul 2006, cand era director pe probleme juridice la UEFA, anunta presa internationala. continuă pe Adevărul

Panama Papers, cea mai mare scurgere de informatii din lume: Companiile offshore detinute de reteaua FIFA, fotbalistul Lionel Messi sau fostul sef al UEFA, Michel Platini

Din schema mondiala a spalarii de bani demontata de Panama Papers nu lipseste nici Federatia Internationala de Fotbal, fotbalistul Lionel Messi si presedintele suspendat al UEFA, Michel Platini,.

Proteste de amploare intr-o capitala europeana, dupa dezvaluirea scandalului Panama Papers

Mii de islandezi au manifestat luni impotriva premierului islandez, Sigmundur David Gunnlaugsson, implicat in scandalul Panama Papers, ancheta unor jurnalisti care au dezvaluit bunuri ale.

Controversa Panama Papers: O societate paravan din Coreea de Nord, printre clientii firmei de avocatura Mossack Fonseca

O societate paravan din Coreea de Nord, care ar fi fost folosita pentru finantarea programelor nucleare si balistice ale Phenianului, a fost printre clientii casei de avocatura Mossack Fonseca, implicat intr-un amplu scandal de evaziune fiscala, cunoscut sub numele de Panama Papers.

Scandalul Panama Papers: Islandezii cer in strada demisia premierului VIDEO

Mii de islandezi au manifestat luni impotriva premierului islandez, Sigmundur David Gunnlaugsson, implicat in scandalul Panama Papers, dupa ce investigatia jurnalistica a aratat ca acesta a facut investitii dubioase in paradisuri fiscale.

Pozitia presedintele Iohannis, despre scandalul Panama Papers

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca scandalul Panama Papers trebuie privit cu seriozitate si s-a declarat multumit ca pe aceasta lista nu se regasesc oameni foarte cunoscuti sau aflati in pozitii politice inalte din Romania.

Presedintele Iohannis, despre scandalul Panama Papers

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca scandalul Panama Papers trebuie privit cu seriozitate si s-a declarat multumit ca pe aceasta lista nu se regasesc oameni foarte cunoscuti sau aflati in pozitii politice inalte din Romania.

Barack Obama vrea o reforma fiscala internationala, dupa dezvaluirile Panama Papers: Evaziunea fiscala, o problema uriasa la nivel mondial

Presedintele american Barack Obama cere o reforma fiscala internationala in urma dezvaluirilor din scandalul Panama Papers. Nu exista nici o indoiala ca evaziunea fiscala reprezinta o problema uriasa la nivel mondial. Problema este ca multe dintre aceste lucruri sunt legale, nu ilegale, a declarat Barack Obama la Casa Alba, potrivit The Guardian.

Multe dintre operatiunile financiare care apar in Panama Papers sunt legale

Presedintele SUA, Barack Obama, a admis marti ca multe dintre operatiunile financiare care ies la suprafata in urma scurgerii de informatii asa-numita Panama Papers sunt legale, dar a subliniat ca tocmai aceasta este problema, si anume ca multi profita de pe urma insuficientei masurilor de combatere a evaziunii fiscale la nivel international, relateaza agentiile AFP si EFE.

Barack Obama, reactie in scandalul Panama Papers: Marea problema e ca multe dintre operatiunile dezvaluite sunt legale!

Presedintele SUA, Barack Obama, a admis marti ca multe dintre operatiunile financiare care ies la suprafata in urma scurgerii de informatii asa-numita 'Panama Papers' sunt legale, dar a subliniat.

Obama, reactie dupa dezvaluirile Panama Papers

Presedintele SUA, Barack Obama, a admis marti ca multe dintre operatiunile financiare care ies la suprafata in urma scurgerii de informatii asa-numita Panama Papers sunt legale, dar a subliniat ca tocmai aceasta este problema, si anume ca multi profita de pe urma insuficientei masurilor de combatere a evaziunii fiscale la nivel international, relateaza agentiile AFP si EFE, citate de Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )