Libnet.ro
UNICEF

01:05

La multi ani, Simona Halep!

Antena3 Antena3,
La multi ani, Simona Halep!

Simona Halep implineste azi 23 de ani. Ziua de nastere o va sarbatori la Beijing, unde se afla pentru a participa la a treia competitie dupa Grand Slam-uri si Turneul Campioanelor. Simona a inceput. continuă pe Antena3

Cum o motiveaza Ion Tiriac pe Simona Halep: isi poate alege o masina din salonul meu auto

Simona Halep implineste sambata 23 de ani si are parte de un cadou de lux: o masina oferita de Ion Tiriac din colectia sa de automobile.

Hagi, mesaj pentru Simona Halep: Sa aiba ambitia sa fie cea mai buna

Gica Hagi a fost alaturi de Simona Halep in ziua in care sportiva a implinit 23 de ani. Chiar daca Halep sarbatoreste la Beijing, la Open-ul Chinei, Regele i-a transmis un mesaj de ziua ei- sa aiba ambitia de a fi cea mai buna.

Simona Halep si Monica Niculescu joaca duminica in primul tur la Beijing

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua in primul tur la China Open, duminica, la o zi dupa ce a implinit 23 de ani, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform caruia in programul de maine figureaza si Monica Niculescu.

Simona Halep si Serena Williams- aniversari la Beijing

Simona Halep si Serena Williams isi sarbatoresc zilele de nastere la Beijing, unde se afla pentru a participa la competitia Premier Mandatory, a treia dupa Grand Slam-uri si Turneul Campioanelor.

Simona Halep ii socheaza pe chinezi: Voi sta in hotel

Simona Halep a vorbit pe siteul oficial al Openului Chinei despre planurile sale de la Beijing, ultimul turneu din seria Premier si cel mai mare din Asia.

Simona Halep o va intalni pe Barbora Zahlavova Strycova la Beijing Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva ceha Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA, in primul tur al Beijing Open, competitie de categorie Premier.

Simona Halep o va intalni pe Barbora Zahlavova Strycova la Beijing Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva ceha Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA, in primul tur al Beijing Open. Competitia de categorie Premier Man.

WTA Beijing: Simona Halep o va intalni in primul tur pe Barbora Zahlavova Strycova

Simona Halep favorita numarul doi) va debuta la turneul WTA de la Beijing competitie care va incepe saptamana viitoare) impotriva jucatoarei Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Beijing. Traseu liber pana in semifinale

Jucatoarea Simona Halep continua parcursul asiatic la Openul Chinei de la Beijing, unde va intra in competitie inca din primul tur.

Simona Halep o va intalni pe Zahlalova Strycova, in primul tur de la Beijing

Simona Halep a aflat numele adversarei din primul tur al turneului de la Beijing, ultimul din acest sezon,inaintea Turneului Campioanelor. Halep o va intalni, in runda inaugurala, pe Zahlalova Strycova, din Cehia.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )