Libnet.ro
UNICEF

18:30

WTA Beijing: Simona Halep o va intalni in primul tur pe Barbora Zahlavova Strycova

Hotnews Hotnews,
 WTA Beijing: Simona Halep o va intalni in primul tur pe Barbora Zahlavova Strycova

Simona Halep favorita numarul doi) va debuta la turneul WTA de la Beijing competitie care va incepe saptamana viitoare) impotriva jucatoarei Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA. continuă pe Hotnews

LIVE Score WTA Wuhan: Simona Halep - Garbine Muguruza 6-2 Debut perfectde partida; 0-2

Simona Halep o intalneste la aceasta ora in turul doi al turneului WTA de la Wuhan China) pe Garbine Muguruza, din Spania. Favorita numarul doi, Halep a avut liber in primul tur al competitiei. Setul II Muguruza reuseste breakul chiar in debutul setului si conduce cu 2-087% dintre puncte au fost castigate de Simona pe primul serviciuSetul I: 6-2 Jucatoarea noastra castiga relativ lejer primul set dupa 35 de minute. Primul serviciu, jocul de picioare si deplasarea pe fundul terenului au fost principalele arme ale Simonei in fata jucatoarei care a eliminat-o pe Serena Williams la Roland Garos.

LIVE Score WTA Wuhan: Simona Halep - Garbine Muguruza 6-2; 2-6 Urmeaza setul decisiv 3-3

Simona Halep o intalneste la aceasta ora in turul doi al turneului WTA de la Wuhan China) pe Garbine Muguruza, din Spania. Favorita numarul doi, Halep a avut liber in primul tur al competitiei. Setul III 3-2 pentru Halep care da semne ca revine la forma aratata in debutul joculuiSimona reuseste rebreak-ul imediat si egaleaza, 2-2. Partida este aprig disputata, aprope fiecare game fiind impins dupa 40-40Muguruza reuseste break-ul, 2-1, si situatia pare tot mai grea pentru Halep care a coborat mult nivelul joculuiSimona este la serviciu. 1-0 cu emotiiSetul II Muguruza castiga clar al doilea set, 6-2. Simona a servit si a returnat slab87% dintre puncte au fost castigate de Simona pe primul serviciu in setul 1. Procentul a scazut la 36% in setul secund.

WTA Wuhan: Simona Halep, eliminata in turul doi de Garbine Muguruza

Simona Halep a fost invinsa, marti dimineata, in turul doi la Wuhan de catre Garbine Muguruza in trei seturi 6-2; 2-6 si 3-6. Totul parea perfect pentru Simona in primul set: serviciul, deplasarea pe linia de fund si loviturile puternice. Inexplicabil insa, calitatea serviciului a scazut mult in setul secund, iar numarul erorilor nefortate a crescut. Jucatoarea noastra nu a reusit sa-si ridice prea mult nivelul jocului nici in setul decisiv, iar Muguruza reuseste supriza si se califica in turul trei al turneului de la Wuhan.

Simona Halep o va intalni pe Barbora Zahlavova Strycova la Beijing Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva ceha Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA, in primul tur al Beijing Open, competitie de categorie Premier.

Simona Halep o va intalni pe Barbora Zahlavova Strycova la Beijing Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva ceha Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA, in primul tur al Beijing Open. Competitia de categorie Premier Man.

Simona Halep o va intalni pe Zahlalova Strycova, in primul tur de la Beijing

Simona Halep a aflat numele adversarei din primul tur al turneului de la Beijing, ultimul din acest sezon,inaintea Turneului Campioanelor. Halep o va intalni, in runda inaugurala, pe Zahlalova Strycova, din Cehia.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Beijing. Traseu liber pana in semifinale

Jucatoarea Simona Halep continua parcursul asiatic la Openul Chinei de la Beijing, unde va intra in competitie inca din primul tur.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Beijing

Jucatoarea Simona Halep continua parcursul asiatic la Openul Chinei de la Beijing, unde va intra in competitie inca din primul tur.

Simona Halep si Serena Williams- aniversari la Beijing

Simona Halep si Serena Williams isi sarbatoresc zilele de nastere la Beijing, unde se afla pentru a participa la competitia Premier Mandatory, a treia dupa Grand Slam-uri si Turneul Campioanelor.

Simona Halep isi va arata adevarata valoare la Beijing

Cel putin asa crede George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, in opinia caruia Simona Halep a avut doar un mic accident la Wuhan si la Beijing isi va arata cu adevarat valoarea pe care o are.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )