Libnet.ro
UNICEF

18:00

Simona Halep isi va arata adevarata valoare la Beijing

Online Sport Online Sport,
Simona Halep isi va arata adevarata valoare la Beijing

Cel putin asa crede George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, in opinia caruia Simona Halep a avut doar un mic accident la Wuhan si la Beijing isi va arata cu adevarat valoarea pe care o are. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep isi afla adversara de la Wuhan (China)

Simona Halep isi afla acum adversara pe care o va intalni in primul tur la Wuhan China), turneu cu premii totale in valoare de 2,4 milioane de dolari.

Cum o motiveaza Ion Tiriac pe Simona Halep: isi poate alege o masina din salonul meu auto

Simona Halep implineste sambata 23 de ani si are parte de un cadou de lux: o masina oferita de Ion Tiriac din colectia sa de automobile.

Simona Halep si-a aflat adversara de la Wuhan (China)

Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in primul tur la Wuhan China), turneu cu premii totale in valoare de 2,4 milioane de dolari.

Simona Halep isi va pastra locul 2 WTA, dupa ce Sarapova a fost eliminata in turul trei al turneului de la Wuhan

Simona Halep ramane pe locul 2 WTA. Jucatoarea de tenis isi pastreaza locul in ierarhia mondiala, pentru ca Maria Sarapova a fost eliminata in turul 3 al turneului de la Wuhan. Sportiva din Rusia era singura.

Maria Sharapova a fost eliminata in turul 3 la Wuhan. Simona Halep ramane pe locul 2 in lume

Simona Halep isi va pastra pozitia a doua in clasamentul mondial, dupa ce rusoaica Maraia Sharapova a fost eliminata in turul 3 al turneului de la Wuhan. Sharapova, a patra favorita a turneului din China, a fost.

CALCULE Simona Halep lupta cu Maria Sharapova la Wuhan pentru locul 2 WTA

Simona Halep nu are locul 2 mondial asigurat la finalul acestei saptamani. Ea trebuie sa traga, daca vrea sa isi pastreze pozitia in clasamentul WTA, avand-o in urmarire pe Maria Sharapova.

LIVE Score WTA Wuhan: Simona Halep - Garbine Muguruza 6-2; 2-6 Urmeaza setul decisiv 3-3

Simona Halep o intalneste la aceasta ora in turul doi al turneului WTA de la Wuhan China) pe Garbine Muguruza, din Spania. Favorita numarul doi, Halep a avut liber in primul tur al competitiei. Setul III 3-2 pentru Halep care da semne ca revine la forma aratata in debutul joculuiSimona reuseste rebreak-ul imediat si egaleaza, 2-2. Partida este aprig disputata, aprope fiecare game fiind impins dupa 40-40Muguruza reuseste break-ul, 2-1, si situatia pare tot mai grea pentru Halep care a coborat mult nivelul joculuiSimona este la serviciu. 1-0 cu emotiiSetul II Muguruza castiga clar al doilea set, 6-2. Simona a servit si a returnat slab87% dintre puncte au fost castigate de Simona pe primul serviciu in setul 1. Procentul a scazut la 36% in setul secund.

WTA Wuhan: Dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep, Garbine Muguruza a abandonat

Simona Halep a parasit turneul WTA de la Wuhan in turul doi, numarul doi mondial pierzand in fata jucatoarei Garbine Muguruza. Iberica nu s-a bucurat insa prea mult de aceasta victorie, ea invocand probleme fizice dupa disputa cu Simona a abandonat).

ANALIZA Cinci motive pentru care Simona Halep nu se regaseste

Turneul de la Wuhan a ramas luni fara primele doua favorite: Serena Williams si Simona Halep. Daca americanca s-a retras de pe teren din cauza unui virus, Simona a fost invinsa clar, cu 2-6, 6-2, 6-3, de sportiva spaniola Garbine Muguruza, locul 22 WTA.

VIDEO Simona Halep vs Garbine Muguruza/ WTA: Agresiva Muguruza a eliminat-o pe favorita numarul doi

Simona Halep a parasit prematur turneul WTA de la Wuhan, jucatoarea din Romania fiind eliminata de Garbine Muguruza in turul doi. Favorita numarul doi a fost invinsa de o mult prea agresiva Muguruza, a precizat site-ul oficial al WTA. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Muguruza.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )