Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un om a murit la Arad, din cauza unei furtuni

România Liberă România Liberă,
Un om a murit la Arad, din cauza unei furtuni

Un om a murit la Arad, din cauza unei furtuni

Un barbat din Arad a murit, luni, dupa ce un copac s-a prabusit peste masina in care se afla, informeaza B1 TV.

Papa Francisc si-a ANULAT o vizita la un spital din Roma, din cauza unei indispozitii subite

Papa Francisc a anulat in ultimul moment o vizita la spitalul Gemelli din Roma, din cauza unei indispozitii subite, insa a confirmat ca programul sau pentru weekend ramane valabil, a anuntat Vaticanul, citat.

Papa Francisc si-a anulat o vizita la un spital din Roma, din cauza unei indispozitii subite

Papa Francisc a anulat in ultimul moment o vizita la spitalul Gemelli din Roma, din cauza unei indispozitii subite. Suveranul Pontif a confirmat, insa, ca programul sau pentru weekend ramane valabil, a.

CNADNR, obligata sa plateasca aproape trei milioane de lei Aeroportului Arad din cauza autostrazii

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) va trebui sa despagubeasca Aeroportul Arad cu aproape trei milioane de lei, pierzand definitiv un proces prin care baza aeriana cerea reconfigurarea sistemului de balizaj dupa construirea autostrazii pan-europene.

Arad: Un barbat a murit dupa ce un copac s-a prabusit peste masina sa, in timpul unei furtuni

Un barbat a murit, luni, la Arad, dupa ce un copac s-a prabusit, in timpul unei furtuni puternice, peste masina pe care o conducea acesta, transmite Mediafax. Incidentul s-a petrecut in zona centrala a Aradului, p.

Romgaz nu a reusit sa vanda energie de 66 mil. lei din cauza lipsei de oferte

Compania de stat Romgaz Medias SNG) intentiona sa vanda energie de pana la 66,6 milioane de lei pe bursa de energie OPCOM, insa vanzarea a esuat din cauza lipsei de oferte.

Economia Greciei a pierdut 16 MLD.euro din cauza arieratelor

Economia Greciei a pierdut circa 16 miliarde de euro, respectiv aproape 9% din PIB-ul estimat pentru acest an, din cauza arieratelor statului catre intreprinderi, precum si a platilor restante in tranzactiile dintre companiile elene, relateaza.

Cioaba: Din cauza lui Bercea, etnia e cu 30 de ani inapoi. Ii cerem scuze lui Basescu pentru situatie

Liderul romilor, Dorin Cioaba, spune ca din cauza lui Bercea Mondial comunitatea de romi a ajuns cu 30 de ani inapoi si ca niciun om politic nu mai vrea sa se asocieze cu membrii etniei, el cerandu-i mii de scuze presedintelui Traian Basescu pentru situatia creata.

Un chinez a cumparat toate biletele de cinema la premiera Transformers, pentru a-i dovedi fostei sale prietene ca a gresit cand l-a parasit din cauza saraciei

Un om de afaceri din China a cheltuit 30. 000 de euro pentru a cumpara toate biletele de intrare in patru cinematografe din Beijing la lansarea, vineri, a filmului Transformers, pentru a-i demonstra ca a gresit fostei sale prietene din facultate, care il parasise din cauza ca era sarac, scrie AFP.

Curtea Suprema obliga CNADNR sa plateasca aproape trei milioane de lei Aeroportului Arad din cauza autostrazii

Aeroportul Arad va primi aproape trei milioane de lei de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) care a pierdut definitiv un proces prin care baza aeriana cerea reconfigurarea sistemului de balizaj dupa construirea autostrazii pan-europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )