Libnet.ro
UNICEF

22:00

A murit Gheorghe Jelea, unul din cei mai bogati vranceni din anii 90

Adevărul Adevărul,
A murit Gheorghe Jelea, unul din cei mai bogati vranceni din anii 90

Gheorghe Jelea a fost director al intreprinderii de Transport Specializat pentru Agricultura si Industrie Alimentara ITSAIA) inainte de anul 1990. continuă pe Adevărul

A murit Gheorghe Jelea, una din cele mai cunoscute personalitati ale fotbalului vrancean

Gheorghe Jelea, cel mai longeviv conducator de club din fotbalul vrancean, dar si investitorul care a construit stadionul din comuna Vulturu, a murit, luni, la Spitalul Judetean Sfantul Pantelimon din Focsani,.

Banii nu au fost niciodata o problema pentru ei. Ce cadouri au primit de la parinti cei mai bogati copii din lume

Cei mai bogati copii ai lumii isi etaleaza pe Instagram cele mai scumpe cadouri primite de la parinti cu ocazia sarbatorilor. Sunt lucruri marunte pentru viata lor luxoasa, dar visuri neimplinite pentru.

Unul dintre cei mai cunoscuti hackeri romani face confesiuni. Acum invata companiile sa se apere

Razvan Cernaianu a fost unul dintre cei mai notorii hackeri. A spart zeci de site-uri, printre care cele ale Pentagonului, Google, NASA sau pe cel al Marinei Regale Britanice, scrie zf. ro. Pe Internet era cunoscut.

Michel Delpech, unul dintre cei mai apreciati cantareti francezi, a murit la varsta de 69 de ani VIDEO

Michel Delpech, unul dintre cei mai apreciati cantareti francezi, a murit, sambata, la varsta de 69 de ani, din cauza unui cancer, informeaza site-ul leparisien. fr, citat de Mediafax.

Tennis.com: La 24 de ani, Simona Halep are cei mai buni ani ai carierei in fata

Simona Halep va debuta in noul an la Brisbane, cel mai probabil impotriva Victoriei Azarenka in turul doi). Jurnalistii de la Tennis. com au vorbit atat despre evolutiile Simonei din 2015, cat si despre ceea ce s-ar putea intampla in acest an. La 24 de ani, are inca cei mai buni ai carierei in fata, au precizat gazetarii de la Tennis. com.

Spitalul Fundeni: Actorul George Alexandru a murit din cauza unor complicatii severe ale unei infectii abdominale grave

Actorul George Alexandru, care a murit vineri, 1 ianuarie, la ora 23:30, la Institutul Clinic Fundeni, a incetat din viata din cauza unor complicatii severe ale unei infectii abdominale grave, a anuntat unitatea sanitara, intr-un comunicat citat de Agerpres. Directorul Teatrulu Nottara, Marilena Tepus, a declarat ca George Alexandru era unul dintre cei mai devotati actori ai Teatrului Nottara si a fost afectat de suspendarea activitatii acestuia.

Faze Tari: Incredibil, dar adevarat! Gemeni nascuti in ani diferiti; Imaginea virala cu cei mai mari betivi a innebunit internetul; Un cuplu britanic a pierdut un pot de 35 de milioane de lire la loteria britanica din cauza unei aplicatii pe telefon

Ce se intampla daca iti pui felii de ceapa in sosete si le lasi peste noapte. Trucul bizar care a devenit viral pe internet Potrivit internetului, poti scapa de simptomele de. A renuntat la job, iar intr-un an viata ei s-a schimbat. Metoda prin care aceasta tanara calatoreste gratis in jurul lumii Monica Lynn, o tanara de 25 de ani din Alabama.

Cine sunt ministrii propusi la Economie, Tineret si Drumuri. Sunt cei mai tineri din echipa lui Ion Sturza

Varsta medie a echipei propuse de Ion Sturza este de 46 de ani. Cele mai tinere persoane au fost propuse la conducerea Ministerului Economiei, a Tineretului si Sportului, la cea a Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor, precum si la Ministerul Mediului.

Proiect inedit pentru bolnavii din zone rurale sau izolate ale Romaniei, pe banii UE: consultatii la distanta de la cei mai buni specialisti, prin telemedicina

Exista speranta pentru mii de pacienti care locuiesc in zone greu accesibile sau izolate din sud-estul tarii. Din primavara acestui an, ei ar putea beneficia de telemedicina, un sistem prin care analizele lor sunt trimise, in timp real, din dispensare si cabinete rurale pana la medicii specialisti. Proiectul ar urma sa fie apoi implementat in toata tara.

Cei mai idioti hoti din 2015. Conduc detasat spargatorul prins de patru ori intr-o singura noapte si hotul care s-a imbatat si a adormit la locul faptei

Anul 2015 a avut de toate. Si bune, si rele, si tragedii, dar si momente comice. in articolul de fata ne propunem sa atingem un aspect legat de siguranta cetateanului, insa vazuta dintr-o perspectiva mai putin obisnuita, respectiv prin prisma celor mai idioate cazuri de hotie inregistrate la Galati in anul tocmai incheiat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )