Libnet.ro
UNICEF

12:00

A MURIT revolutionarul Lorin Fortuna: in ultima perioada devenise cunoscut pentru promovarile combatantilor ezoterici (VIDEO)

B1 B1,
A MURIT revolutionarul Lorin Fortuna: in ultima perioada devenise cunoscut pentru promovarile combatantilor ezoterici (VIDEO)

Lorin Fortuna, autointitulat combatant ezoteric, lider al Revolutiei de la Timisoara, a murit, dupa ce cu numai cateva zile inainte fusese internat de urgenta la Spitalul Judetean Timis. Fortuna a. continuă pe B1

A murit Lorin Fortuna, una dintre figurile emblematice ale Revolutiei din 1989. A fost cel care a declarat Timisoara primul oras liber de comunism

Revolutionarul Lorin Fortuna, figura emblematica a evenimentelor din Timisoara in decembrie 1989, a murit la Spitalul Judetean.

Liderul gorilienilor din Romania, revolutionarul timisorean Lorin Fortuna, a fost operat de urgenta

Revolutionarul Lorin Fortuna, figura emblematica a evenimentelor din Timisoara in decembrie 1989, a fost internat la Spitalul Judetean, unde a fost operat de urgenta.

Lorin Fortuna a murit. Teoriile periculoase despre gorilieni si reptilieni ale unuia dintre cei mai importanti revolutionari din Timisoara

Un simbol al Revolutiei din Decembrie 1989, Lorin Fortuna s-a facut remarcat in ultimii ani ai vietii sale prin teoriile despre alte civilizatii, din care revolutionarul spunea ca face parte. Adevarul a publicat inca din 2009 o ancheta care scotea la iveala crezul lui Fortuna. Cazul unei femei plecate de acasa din cauza teoriilor lui Lorin Fortuna arata si cat de periculoase erau aceste teorii.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )