Libnet.ro
UNICEF

20:30

Muzeul Luvru isi muta o parte din colectii. Unde vor putea fi admirate

România Liberă România Liberă,
Muzeul Luvru isi muta o parte din colectii. Unde vor putea fi admirate

Muzeul Luvru isi va muta o parte din colectiile sale de arta de la Paris in orasul Lievin, intr-un spatiu expozitional care va deveni functional in anul 2018. continuă pe România Liberă

Muzeul Luvru isi muta o parte din colectii intr-un spatiu expozitional din Lievin

Muzeul Luvru a decis sa isi mute o parte din colectiile sale de arta de la Paris in orasul Lievin, intr-un spatiu expozitional care va deveni functional incepand din 2018, informeaza site-ul codylee. co.

Presedintele echipei de baschet Steaua, despre gestul lui Victor Ponta: Initiativa ca un suporter sa ne doneze o parte din salariu e laudabila

Virgil Stanescu, presedintele echipei de baschet masculin Steaua CSM Eximbank Bucuresti, a declarat miercuri ca initiativa premierului Victor Ponta de a-si dona o parte din salariu echipei la care a activat ca.

Presedintele echipei de baschet Steaua, despre gestul lui Ponta de a dona clubului o parte din salariu

Presedintele echipei de baschet masculin Steaua CSM Eximbank Bucuresti, Virgil Stanescu, a declarat, miercuri, ca initiativa premierului Victor Ponta de a dona clubului o parte din salariu este un gest laudabil din partea oricarui fan, nu doar a primului ministru.

Colectii de arta de la Luvru, mutate intr-un nou spatiu expozitional

Muzeul Luvru a decis sa isi mute o parte din colectiile sale de arta de la Paris in orasul Lievin, intr-un spatiu expozitional care va deveni functional incepand din 2018, informeaza site-ul codylee. co,.

Grecii isi muta conturile si afacerile in Bulgaria si Romania de teama ca revenirea la drahma i-ar lasa fara nimic

Teama de faliment si ca revenirea la drahma i-ar lasa fara nimic ii impinge pe greci sa isi mute conturile si afacerile in Bulgaria si Romania. Bancile din cele doua tari au primit in ultimele.

O treime din mijloacele de transport in comun ale RATB stau in depouri sau autobaze, o mare parte din ele fiind aproape epave: Regia va pune in circulatie doar 3 noi garnituri de tramvai

Nu mai putin de o treime din mijloacele de transport in comun ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB) stau in depouri si autobaze, o mare parte din ele fiind adevarate epave care nu vor mai putea fi niciodata repuse in circulatie.

10 fotografii cu liderii lumii in situatii inedite: Putin sarbatoreste sfantul Vladimir, Barack Obama isi viziteaza rudele din Kenya

Postarile pe retelele sociale au devenit un lucru obisnuit chiar si pentru liderii lumii, iar fotografiile de la evenimente, in unele cazuri de propaganda, ii scot pe acestia din cutumele oficiale. Vedeti in continuare 10 fotografii cu Barack Obama,.

Victor Ponta, scopul si durata plecarii din tara. Unde pleaca de fapt

Plec in concediu, ma intorc duminica, pe 9 august. E concediu de odihna cu familia, ma duc in afara tarii. Nu ma duc acum la niciun control in Turcia. E un lucru pe care-l vor decide medicul din Romania, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )