Libnet.ro
UNICEF

10:00

Myanmar: Au fost gasite corpurile unor pasageri din avionul militar dat disparut cu peste 100 de persoane la bord

B1 B1,
Myanmar: Au fost gasite corpurile unor pasageri din avionul militar dat disparut cu peste 100 de persoane la bord

Corpuri umane si resturi au fost gasite in apa joi, dupa ce o aeronava militara a disparut miercuri, in timp ce efectua un zbor intern. La bordul avionului se aflau peste 100 de persoane, potrivit. continuă pe B1

Corpurile unor pasageri din avionul militar din Myanmar dat disparut cu peste 100 de persoane la bord, gasite pe mare

Corpuri umane si resturi au fost gasite in apa joi, dupa ce o aeronava militara a disparut miercuri in timp ce efectua un zbor intern. La bordul avionului se aflau peste 100 de persoane, potrivit Reuters.

Cadavrele mai multor pasageri, inclusiv cel al unui copil, si mai multe resturi ale avionului disparut in Myanmar au fost gasite de echipele de interventie

Trei cadavre, inclusiv cel al unui copil, si resturi de avion au fost gasite in Marea Andaman, in cursul operatiunilor de cautare a avionului militar disparut in Myanmar, a anuntat armata, printr-o declaratie pe Facebook, relateaza agentia de stiri Reuters, potrivit Mediafax.

Fragmente dintr-o aeronava au fost gasite in mare. Avionul avea peste 100 de oameni la bord

O aeronava militara din Myanmar care transporta peste 100 de oameni a disparut, miercuri, de pe radare, potrivit libertatea. ro. Fragmente din avionul militar la bordul caruia se aflau peste 100 de persoane,.

Un avion militar a disparut de pe radare in Myanmar. La bord se aflau peste 100 de persoane. Fragmente din avionului disparut au fost gasite in Marea Andaman

Un avion militar a disparut, miercuri, de pe ecranele radarelor in Myanmar, a anuntat comandantul armatei birmaneze, informeaza agentiile internationale de presa. La bord se aflau 116 persoane, informeaza Agerpres.

Tragedie aviatica. Au fost gasite resturile aeronavei militare care transporta 122 de persoane

Armata din Myanmar a anuntat joi ca a gasit epava avionului militar transportand peste 120 de persoane, in majoritate femei si copii, membri ai familiilor soldatilor, care a disparut miercuri de pe.

Cum au fost gasite cetatile stramosilor nostri. Goana dupa aur din secolul XIX a scos la suprafata Sarmizegetusa Regia

Vestea descoperirii unor tezaure pretioase de aur, ascunse sub ruinele unei asezari misterioase din munti a condus in secolul al XIX-lea la descoperirea templelor Sarmizegetusei Regia. Timp de peste patru secole, localnicii credeau ca ramasitele actualei Ulpia Traiana Sarmizegetusa reprezentau fosta capitala a Daciei, distrusa de romani.

Presa: Qatarul ar fi platit un miliard de dolari catre Al Qaeda ca rascumparare pentru eliberarea unor ostatici din familia regala

Statul Qatar ar fi platit o rascumparare de un miliard de dolari pentru eliberarea unor membri ai familiei sale regale, care fusesera luati ostatici, informeaza ziarul britanic Daily Mail.

Un politist a fost ranit intr-un atac din fata Catedralei Notre Dame

ACTUALIZARE 19:04 Aproximativ 900 de persoane sunt baricadate in catedrala Notre-Dame in urma incidentului de securitate din Paris Aproximativ 900 de persoane au ramas baricadate in catedrala Notre-Dame, potrivit BFMTV. ----- Un individ a atacat un agent de politie cu un ciocan, iar ulterior acesta a fost neutralizat, conform BBC. Oficialii francezi le-au comunicat cetatenilor sa pastreze distanta fata de catedrala Notre-Dame.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )