Libnet.ro
UNICEF

08:30

Nadal este din nou lider mondial

Online Sport Online Sport,
Nadal este din nou lider mondial

Rafael Nadal s-a calificat, sambata, in finala turneului ATP 500 de la Beijing, rezultat in urma caruia si-a asigurat revenirea pe primul loc in clasamentul mondial. continuă pe Online Sport

Andreea Mantea si Adrian Artene, din nou un cuplu?

Andreea Mantea si Adrian Artene ar putea forma din nou un cuplu pe micile ecrane. Cei doi s-au revazut si se pare ca pun la cale o noua emisiune de divertisment, de aceasta data la Prima TV.

Dan Voiculescu cere din nou suspendarea presedintelui: Basescu a incalcat grav Constitutia.

Fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, cere USL sa initieze din nou suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru ca a incalcat grav Constitutia. Traian Basescu a incalcat din nou, grav, Constitutia, incercand sa influenteze direct Justitia din Romania. El a declarat public ca a avut o discutie telefonica cu procurorul Tiberiu Nitu pe marginea revocarii lui Lucian Papici de la DNA, intervenind in favoarea acestuia: . ) l-am rugat pe procurorul general sa nu o faca. a .

Craiova lui Mititelu pusa din nou la colt de FRF

FC Universitatea Craiova are din nou probleme cu Federatia Romana de Fotbal dupa incidentele produse de proprii suporteri la meciul din Cupa Romaniei cu Petrolul Ploiesti.

Judetul Galati, zguduit, din nou, de trei cutremure.

Trei cutremure de intensitate mica s-au produs joi dimineata in judetul Galati, conform b1. ro. Cel mai puternic a avut magnitudinea 3,6 si s-a produs la ora locala 4. 36, informeaza Centrul Seismologic Est-Mediteraneean. Seismul s-a produs la o adancime de 5 kilometri. Cele mai apropiate localitati de epicentru au fost Galati 17 km), Braila 30 km), Macin 38 km), Tecuci 51 km), Focsani 56 km). Acesta este cel de-al 17-lea cutremur produs in zona in ultimele 11 zile. Citeste si .

Rogozin, din nou pe post de Kalasnikov.

Pe masura ce se apropie data Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, presiunile si atacurile din exterior si din interior destinate sa impiedice Republica Moldova sa parafeze acordurile de asociere si liber schimb cu Uniunea Europeana se inmultesc si devin din ce in ce mai virulente. Strugurii moldoveni incep sa aiba un gust din ce in ce mai acru la Moscova, unde frustrarea fata de faptul ca Republica Moldova le scapa printre degete creste. Ieri s-a aflat la Chisinau o delegatie de 28 .

Agricultorii, din nou la mana vremii

Producatorii agricoli se tem de efectele negative pe care conditiile meteorologice din ultima vreme le-ar putea avea asupra recoltelor inca neculese.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )