Libnet.ro
UNICEF

00:08

Nadal il invinge pe Federer si ajunge in finala la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Nadal il invinge pe Federer si ajunge in finala la Australian Open

Rafael Nadal a castigat in trei seturi confruntarea cu Roger Federer din semifinalele Australian Open si va juca, duminica, impotriva lui Stanislas Wawrinka pentru obtinerea unui nou trofeu de Mare Slem. Spaniolul l-a batut pentru a cincea oara la rand pe Federer. Nadal poate deveni primul jucator din era moderna care castiga de doua ori fiecare turneu de Grand Slan si l-ar egala la titluri de Mare Slam pe Pete Sampras, cu 14 victorii. continuă pe Online Sport

Tenis: Rafael Nadal s-a calificat in finala Australian Open

Rafael Nadal, numarul 1 mondial, s-a calificat, vineri, in finala turneului Australian Open, relateaya AFP. Spaniolul l-a invins in semifinale pe elvetianul Roger Federer, cap de serie numarul 6, cu scorul 7-6.

Rafael Nadal l-a batut pe Roger Federer cu 3-0 si e in finala Australian Open!

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat in finala de la Australian Open dupa ce l-a invins pe trei seturi pe Roger Federer, unul dintre rivalii sai traditionali.

Finala Australian Open: A trecut de Halep, iar acum lupta cu Na Li in ultimul act!.

Dominika Cibulkova, cap de serie nr. 20 si Na Li, favorita numarul patru, disputa finala turneului de mare slem, Australian Open, primul de acest gen al anului. Slovaca Dominika Cibulkova este marea supriza a competitiei, ea reusind sa se califice in prima finala a unui turneu de mare selm din cariera, dupa ce a invins adversare precum Sarapova, Halep sau Radwanska. De partea cealalta Na Li este o prezenta obisnuita in fazele superioare ale acestor turnee. Rezultate semifinale: Na Li 4) - .

Federer merge in semifinale la Australian Open

Roger Federer a scapat printre degete o calificare in trei seturi in semifinalele de la Australian Open, contra lui Andy Murray. Britanicul a scapat de patru mingi de meci si a dus partida in setul al patrulea.

LIVE Federer - Murray la Australian Open, elvetianul scapa 4 mingi de meci!

Roger Federer a scapat printre degete o calificare in trei seturi in semifinalele de la Australian Open, contra lui Andy Murray. Britanicul a scapat de patru mingi de meci si a dus partida in setul al patrulea.

Tenis: Horia Tecau si Sania Mirza au ajuns in finala la Australian Open

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si jucatoarea indiana Sania Mirza s-a calificat, vineri, in finala probei de dublu mixt din cadrul turneului Australian Open de la Melbourne.

Rafel Nadal il va intalni pe Roger Federer in semifinalele Australian Open. Pretul performantei platit de spaniol

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce l-a invins pe bulgarul Grigor Dimitrov, cu scorul de 3-6, 7-6 7/3), 7-6 9/7), 6-2. Elvetianul Roger Federer a avut parte de un meci dificil cu britanicul Andy Murray, pe care l-a invins cu 6-3, 6-4, 6-7 6/8), 6-3 .

FOTO Palma lui Nadal, carne vie in meciul cu Federer de la Australian Open

Rafael Nadal a avut din nou probleme cu palma mainii de joc si in debutul setului al doilea a solicitat ingrijiri medicale dupa ce pielea se rupsese completii daduse sangele. Imagine greu de suportat, insa campionul spaniol a strans din dinti si a mers mai departe. Imaginea de mai jos nu mai are nevoie de niciun comentariu.

Wawrinka, primul finalist al Australian Open. il asteapta pe Federer sau Nadal.

Elvetianul Stanislas Wawrinka, favoritul numarul 8 al competitiei, s-a calificat in finala Australian Open, dupa ce a trecut in sferturi de cehul Tomas Berdych. In cealalta semifinala, disputata sambata, se vor intalni Nadal si Federer. Wawrinka l-a invins pe Berdych, cap de serie numarul 7, in semifinale, cu scorul de 6-3, 6-7 1/7), 7-6 7/3), 7-6 7/4). Stanislas Wawrinka, in varsta de 28 de ani, se afla in fata unei performante, el calificandu-se in premiera in finala unui turneu de mare .

Tenis: Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele Australian Open

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, miercuri, in semifinalele Australian Open, informeaza AFP. Nadal a trecut de bulgarul Grigor Dimitrov, cap de serie numarul 22, scor 3-6, 7-6 7/3), 7-6 9/7), 6-2, la.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )