Libnet.ro
UNICEF

00:07

NATO: Consolidam apararea aeriana, maritima si terestra in Europa de Est

Antena3 Antena3,
NATO: Consolidam apararea aeriana, maritima si terestra in Europa de Est

Secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Anders Fogh Rasmussen, a anuntat ca NATO va consolida apararea aeriana, maritima si terestra in statele membre din Europa de Est, in statele baltice si Polonia,. continuă pe Antena3

Rasmussen: NATO consolideaza apararea aeriana, maritima si terestra in Europa de Est

NATO a anuntat miercuri o consolidare a masurilor de aparare aeriana, maritima si terestra in statele membre din Europa de Est, in statele baltice si Polonia, ca reactie fata de evolutia crizei din Ucraina, relateaza AFP.

Rasmussen: NATO consolideaza apararea aeriana, maritima si terestra in Europa de Est

NATO a decis sa consolideze apararea aeriana, maritima si terestra in tarile din Europa de Est, a anuntat miercuri Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, informeaza Mediafax.

NATO consolideaza apararea aeriana, maritima si terestra in Europa de Est

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a anuntat, miercuri, ca Alianta va consolida apararea aeriana, maritima si terestra in tarile din Europa de Est, relateaza AFP. Vom avea mai multe avioane.

Rasmussen anunta ca NATO isi va intari apararea aeriana, maritima si terestra in Europa Centrala si de Est

NATO isi va intari apararea aeriana, maritima si terestra in tari din Europa Centrala si de Est ca reactie la evolutia crizei din Ucraina, a anuntat miercuri secretarul-general NATO, Anders Fogh Rasmussen. El a dat detalii despre desfasurarea de forte in zona baltica si in zona Mediterana, dar nu a amintit nimic despre viitoare operatiuni NATO in Romania sau Marea Neagra. Intr-o declaratie ulterioara pentru HotNews. ro, purtatorul de cuvant al Aliantei Nord-Atlantice, Oana Lungescu, a spus ca pachetul de masuri operationale adoptate astazi de Consiliul Nord Atlantic acopera Romania, precum si toate celelalte tari ale Aliantei. Aceste masuri vor intari securitatea Romaniei in toate cele trei domenii : aerian, maritim si terestru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2109 seconds )