Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nu ne-am inteles pe scumpirile gazelor si restructurarile din Energie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu ne-am inteles pe scumpirile gazelor si restructurarile din Energie

Actualizare 13:46 Premierul Victor Ponta a anuntat, in urma cu putin timp, ca Guvernul nu a ajuns la un acord cu delegatia FMI si a Comisiei Europene in ceea ce priveste continuarea agendei de liberalizare a preturilor la gaze si restructurarile industriei producatoare de energie pe baza de carbune. continuă pe Ziarul Bursa

Nu ne-am inteles pe scumpirile gazelor si restructurarile din Energie

Actualizare 15:45 Ponta, dupa negocierile cu FMI: Ministerul Transporturilor va relua privatizarea CFR Marfa Ministerul Transporturilor va lansa procedura de selectare a consultantului pentru reluarea procesului de privatizare a companiei CFR Marfa, a anuntat, astazi, premierul Victor Ponta, citat de surse din presa.

Gheorghe Ialomitianu: Acordul cu FMI e blocat

ACTUALIZARE 19:35 Deputatul PNL Gheorghe Ialomitianu a declarat, luni, ca acordul cu FMI este blocat intrucat Guvernul nu si-a indeplinit angajamentele si, in plus, a mintit in 2014 spunand ca are acordul pentru amanarea calendarului de liberalizare a preturilor la energie si gaze. * Viorel Stefan: Acordul cu FMI ramane in aceeasi stare de suspendare de la jumatatea anului trecut * Ponta: Nu ne-am inteles pe scumpirile gazelor si restructurarile din Energie * Ponta: Ministerul Transporturilor va relua privatizarea CFR Marfa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )