Libnet.ro
UNICEF

06:00

Negocieri esuate intre sindicalistii din invatamant si reprezentantii Ministerului Muncii

România Liberă România Liberă,
Negocieri esuate intre sindicalistii din invatamant si reprezentantii Ministerului Muncii

Noua runda de negocieri care a avut loc, luni, intre sindicalistii din invatamant si reprezentantii Ministerului Muncii a esuat. Si sambata ei au refuzat propunerea unei cresteri salariale, in medie, cu 5% de la 1 ianuarie 2017. continuă pe România Liberă

Negocieri fara succes! Sindicalistii din invatamant nu au ajuns la un acord cu ministrul Muncii (VIDEO)

S-au purtat negocieri-maraton, insa fara rezultat, intre sindicalistii din invatamant si ministrul Muncii. Nu mai putin de patru ore au discutat, la Guvern, cele doua parti. A fost.

Sindicalistii din invatamant nu renunta la greva

Sindicalistii din invatamant urmeaza sa se intalneasca, din nou, astazi, cu reprezentantii Ministerului Muncii, dupa ce, sambata, au negociat timp de patru ore cu ministrul de resort.

Sindicalistii din invatamant, nemultumiti de discutiile cu ministrul Muncii; noi negocieri, luni

ACTUALIZARE 11:27 Sindicalistii din invatamant au iesit nemultumiti de la discutiile avute sambata, timp de patru ore, cu ministrul Muncii, desi a fost avansata o noua propunere, respectiv o crestere, in medie, cu 5%, de la 1 ianuarie 2017, insa luni dimineata va mai avea loc inca o runda de negocieri.

Sindicalistii din invatamant, nemultumiti de discutiile cu ministrul Muncii, desi a fost avansata o noua propunere; noi negocieri, luni

Sindicalistii din invatamant au iesit nemultumiti de la discutiile avute sambata, timp de patru ore, cu ministrul Muncii, desi a fost avansata o noua propunere, respectiv o crestere, in medie, cu 5%, de la 1 ianuarie 2017, insa luni dimineata va mai avea loc inca o runda de negocieri, relateaza Agerpres.

Sindicalistii din invatamant, nemultumiti de negocierile cu ministrul Muncii

Sindicalistii din invatamant au iesit nemultumiti de la discutiile avute sambata, timp de patru ore, cu ministrul Muncii, desi a fost avansata o noua propunere, respectiv o crestere, in medie, cu 5%, de la 1 ianuarie 2017, insa luni dimineata va mai avea loc inca o runda de negocieri.

O noua runda de negocieri intre sindicalistii din Educatie si ministrul Muncii

Sindicalistii din Educatie se intalnesc, in cursul zilei de luni, cu oficialii din ministerul Muncii, pentru o noua runda de negocieri. Sindicalistii sunt nemultumiti de propunerile Guvernului cu privire la majorarea salariala si ameninta cu proteste pe data de 1 iunie.

Franta intra intr-o noua saptamana agitata: Sindicalistii din transporturi se mobilizeaza

Apelurile la greva lansate in sectorul transporturilor in Franta odata cu apropierea inceperii Campionatului european de fotbal indica faptul ca aceasta tara se pregateste pentru o noua saptamana agitata din punct de vedere social, sindicatele care se opun reformei Codului muncii sperand sa faca guvernul sa renunte la ea, comenteaza AFP, potrivit Agerpres. De aproape trei luni, reforma Codului muncii - in dezbatere la parlament - divizeaza majoritatea socialista aflata la putere si opozantii sai incearca sa exercite presiuni paralizand activitati in tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )