Libnet.ro
UNICEF

10:00

Negru de suparare dupa umilinta cu Chelsea, Becali a ordonat din puscarie indepartarea unui jucator de la Steaua

Adevărul Adevărul,
Negru de suparare dupa umilinta cu Chelsea, Becali a ordonat din puscarie indepartarea unui jucator de la Steaua

Cad capete dupa umilinta suferita de Steaua cu Chelsea. Gigi Becali le-a ordonat antrenorului si managerului Stelei sa scape cat mai repede de macedoneanul Georgievski, care a jucat lamentabil in meciul cu gruparea londoneza. continuă pe Adevărul

Sandu trimite sageti spre Steaua dupa umilinta de la tineret

Mircea Sandu, presedintele FRF, a reactionat critic la adresa clubului din Ghencea dupa umilitoarea infrangere suferita de Steaua, marti dupa-amiaza, in meciul de tineret cu Chelsea din UEFA Youth League.

Declaratii dupa Steaua - Chelsea 0-4: Grupa se va juca doar in trei, Steaua e zero.

Steaua a pierdut aseara meciul cu Chelsea Londra, scor 0-4, contand pentru etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor. Primele reactii nu au intarziat sa apara, campioana Romaniei fiind desfiintata de presa internationala, potrivit Mediafax. Presa din Anglia titra dupa infrangerea Stelei la Bucuresti ca in grupa E au mai ramas doar trei echipe: Chelsea, Basel si Schalke, deoarece campioana Romaniei ar fi prea slaba pentru a mai fi luata in considerare. Alte reactii au venit de la jucatori si .

Chelsea peste Steaua din toate punctele de vedere

In opinia tehnicianului stelist Laurentiu Reghecampf echipa Chelsea, pe care ros-albastri o vor intalni marti seara in grupele Champions League, este superioara Stelei din toate puncte de vedere. Cu toate acestea Reghecampf spera la un rezultat pozitiv prin forta colectiva a echipei sale.

SUA: Aeroportul din Florida a fost redeschis, dupa ce a fost evacuat din cauza unor pachete suspecte

Aeroportul International Jacksonville din statul american Florida, a fost redeschis marti seara, la cateva ore dupa ce a fost evacuat din cauza gasirii unor obiecte suspecte. Autoritatile au anuntat, marti.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )