Libnet.ro
UNICEF

18:00

Nelson Mandela, internat in spital

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nelson Mandela, internat in spital

Update 15:24 Nelson Mandela, spitalizat in aceasta dimineata din cauza unei recidive a unei infectii pulmonare, respira fara ajutorul aparatelor, a anuntat Mac Maharaj, un purtator de cuvant al presedintiei sud-africane, in opinia caruia acesta este un semn pozitiv, conform presei internationale. continuă pe Ziarul Bursa

Nelson Mandela, internat in spital in stare grava

Starea medicala a lui Nelson Mandela, in varsta de 94 de ani, s-a inrautatit, fostul lider sud-african fiind internat in spital, a anuntat un purtator de cuvant al Presedintiei Africii de Sud, citata de Reuters. Potrivit autoritatilor, Nelson Mandela se afla intr-o stare ingrijoratoare dar stabila, situatia fiind serioasa, de aceasta data.

Nelson Mandela, internat in spital

Starea medicala a lui Nelson Mandela, in varsta de 94 de ani, s-a inrautatit, fostul lider sud-african fiind internat in spital, in aceasta dimineata, a anuntat un purtator de cuvant al Guvernului Africii de Sud, citata de Reuters.

Nelson Mandela, internat din nou in spital, starea sa fiind ingrijoratoare

Starea medicala a lui Nelson Mandela, in varsta de 94 de ani, s-a inrautatit din nou. Fostul lider sud-african a fost internat de urgenta in spital, a anuntat un purtator de cuvant al Presedintiei.

Nelson Mandela, internat de urgenta. Presedintele Africii de Sud:Starea lui este grava, dar stabila

Nelson Mandela a fost internat, din nou, in spital din cauza unei infectii pulmonare, a anuntat presedintele Africii de Sud, Jacob Zuma.

Nelson Mandela, internat din nou. Fostul presedinte sud-african este intr-o stare ingrijoratoare, dar stabila

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela, in varsta de 94 de ani, considerat de compatrioti un simbol, a fost internat din nou, sambata, cu o infectie pulmonara si se afla intr-o stare.

Nelson Mandela, a ajuns din nou la spital intr-o stare ingrijoratoare, dar stabila

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela, in varsta de 94 de ani, considerat de compatrioti un simbol, a fost internat din nou, sambata, cu o infectie pulmonara si se afla intr-o stare ingrijoratoare, dar stabila, a anuntat presedintia,.

Nelson Mandela a ajuns din nou la spital intr-o stare ingrijoratoare, dar stabila

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela, in varsta de 94 de ani, considerat de compatrioti un simbol, a fost internat din nou, sambata, cu o infectie pulmonara si se afla intr-o stare ingrijoratoare, dar stabila, a anuntat presedintia,.

UPDATE: Nelson Mandela respira fara ajutorul aparatelor

Update 15:20 - Nelson Mandela, spitalizat sambata dimineata din cauza unei recidive a unei infectii pulmonare, respira fara ajutorul aparatelor, a anuntat Mac Maharaj, un purtator de cuvant al.

Nelson Mandela a fost spitalizat din nou.

In aceasta sambata) dimineata, catre ora locala) 1. 30, ora Romaniei), starea sa de sanatate s-a deteriorat si a fost transferat la un spital din Pretoria. Starea sa este in continuare ingrijoratoare, dar stabila, a anuntat Cabinetul presedintelui Jacob Zuma intr-un comunicat. Madiba, cum il numesc cu afectiune sud-africanii, va implini varsta de 95 de ani in iulie. Spitalizat in primavara, el a aparut slabit in ultimele imagini, la sfarsitul lui aprilie, cand a fost vizitat de o .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )