Libnet.ro
UNICEF

11:30

Nepal: O femeie scoasa in viata de sub daramaturi, la cinci zile de la cutremur

Hotnews Hotnews,
 Nepal: O femeie scoasa in viata de sub daramaturi, la cinci zile de la cutremur

O femeie a fost scoasa in viata joi seara de sub daramaturile unei pensiuni din capitala nepaleza Kathmandu de catre salvatori francezi, la cinci zile de la cutremurul din Nepal care a provocat moartea a peste 5. 800 de persoane, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Nepal: O femeie de 30 de ani a fost scoasa in viata de sub daramaturi, la 5 zile dupa cutremur

O femeie in varsta de 30 ani a fost scoasa in viata de sub daramaturi la cinci zile de la devastatorul cutremur din Nepal, informaza Y Net News. Femeia salvata muncea in bucataria unei pensiuni din.

Cutremurul din Nepal: Alti doi copii au fost salvati, dupa cinci zile de la seism

Doi copii au fost gasiti in viata, dupa cinci zile, de la cutremurul din Nepal, soldat cu peste 5. 000 de morti, timp in care au stat sub daramaturi, scrie editorul Nepal Times Kunda Dixit, pe Twitter.

MINUNILE din Nepal. Imaginile cu un bebelus scos in viata de sub daramaturi au facut inconjurul lumii

Un bebelus in varsta de patru luni a fost scos in viata de sub tonele de daramaturi, la mai bine de 22 de ore de la producerea cutremurului devastator din Nepal, soldat cu peste 5. 000 de morti. Desi au.

Nepal: Scos in viata de sub daramaturi la Kathmandu dupa 82 DE ORE de la cutremur

Un barbat in varsta de 28 de ani a fost scos in viata de sub daramaturile unei case miercuri in Kathmandu, dupa aproape 82 de ore de la seismul de 7,8 grade care a zguduit Nepalul, relateaza agentia DPA,.

Un baiat de 15 ani, gasit in viata la cinci zile dupa cutremurul din Nepal

Echipele de salvare din Nepal au gasit, joi, sub daramaturile unei case prabusite la Kathmandu, un adolescent de 15 ani inca in viata, relateaza The Independent. Numit pe Twitter baiatul minune,.

Cutremur in Nepal: un adolescent a fost scos in viata de sub ruine dupa cinci zile

Bilantul cutremurului din Nepal a depasit 5. 500 de morti, insa echipele de salvare continua operatiunile intr-o adevarata cursa contracronometru pentru gasirea supravietuitorilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )