Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cutremur in Nepal: un adolescent a fost scos in viata de sub ruine dupa cinci zile

Adevărul Adevărul,
Cutremur in Nepal: un adolescent a fost scos in viata de sub ruine dupa cinci zile

Bilantul cutremurului din Nepal a depasit 5. 500 de morti, insa echipele de salvare continua operatiunile intr-o adevarata cursa contracronometru pentru gasirea supravietuitorilor. continuă pe Adevărul

Un adolescent din Nepal a fost gasit in viata la 5 zile de la cutremur

Un baiat in varsta de 15 ani, ingropat sub daramaturile unei case prabusite din Nepal, a fost gasit in viata la cinci zile dupa dezastru. Echipele de salvare americane l-au scos pe adolescent de sub.

Cutremur in Nepal: cursa contracronometru pentru viata printre ruine

Peste 3. 800 de cadavre au fost recuperate pana luni seara, toate victime ale cutremurului de magnitudine 7,9 pe Richter care a lovit sambata Nepalul. in continuare, mii de persoane raman disparute, iar sansele de a fi recuperate in viata scad cu fiecare minut.

Cutremur in Nepal: miracolul de sub ruine. Un barbat a fost salvat dintre daramaturi la 62 de ore de la seism

Cutremurul din Nepal a ucis cel putin 4. 000 de oameni, insa autoritatile anunta ca bilantul victimelor poate creste, pe masura ce recupereaza tot mai multe cadavre. insa din scenele apocaliptice au aparut si momente ce pot fi numite miraculoase: un barbat a fost gasit in viata si scos sub daramaturi la 62 de ore de la cutremurul de 7,8 pe Richter.

MINUNILE din Nepal. Imaginile cu un bebelus scos in viata de sub daramaturi au facut inconjurul lumii

Un bebelus in varsta de patru luni a fost scos in viata de sub tonele de daramaturi, la mai bine de 22 de ore de la producerea cutremurului devastator din Nepal, soldat cu peste 5. 000 de morti. Desi au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )