Libnet.ro
UNICEF

12:00

Nepoata lui Tase Atanasiu, trimisa in judecata pentru disparitia Hotelului Astoria din patrimoniul CFR. Ludovic Orban, lovit de amnezie. Ce spunea Radu Berceanu despre preotul pus de Marian Vanghelie la SFT

România Liberă România Liberă,
Nepoata lui Tase Atanasiu, trimisa in judecata pentru disparitia Hotelului Astoria din patrimoniul CFR. Ludovic Orban, lovit de amnezie. Ce spunea Radu Berceanu despre preotul pus de Marian Vanghelie la SFT

Doi fosti directori CFR, Adrian Cosmin Udor si Laura Luminita Gliga, si executorul judecatoresc Bogdan Dumitrache au fost trimisi in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, intr-un dosar care vizeaza trecerea in proprietate privata a Hotelului Astoria. continuă pe România Liberă

Dosar de coruptie la APIA Hunedoara: o consiliera a fost trimisa in judecata pentru falsuri si fraude cu fonduri UE

Procurorii au trimis-o in judecata pe Corina Ilioiu, consilier al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura Hunedoara, pentru infractiuni de coruptie. Functionara a fost acuzata ca a sprijinit ilegal un hunedorean sa obtina fonduri europene in valoare totala de 400. 860 de lei, pentru o suprafata de pamant de 163 hectare de teren, pe care nu o detinea in realitate.

Premiera in justitie: Un sofer care a produs un accident rutier mortal a fost trimis in judecata pentru omor calificat, si nu pentru ucidere din culpa (VIDEO)

Premiera in justitia romaneasca, la Iasi. Un sofer care a produs un accident rutier mortal a fost trimis in judecata pentru omor calificat, si nu pentru ucidere din culpa, asa cum se.

Fosta conducere a Societatii Feroviare de Turism, trimisa in judecata in cazul vanzarii Hotelului Astoria, dupa ce a fost executata silit de o firma de avocatura

Fostii directori ai Societatii Feroviare de Turism, Luminita Gliga si Aurelian Udor, au fost trimisi in judecata pentru abuz in serviciu, fiind acuzati ca au produs un prejudiciu de aproape 2,7 milioane de euro, dupa ce, prin procedura de executare silita pentru neplata unei sume de aproape 200. 000 de lei unei firme de avocatura.

Fosti directori din CFR SA, trimisi in judecata pentru trecerea in proprietate privata a Hotelului Astoria

DNA i-a trimis in judecata pe Cosmin Udor, fost director adjunct al Societatii Feroviare de Turism SFT) CFR SA, Luminita Laura Gliga, fostul director general al SFT CFR SA, si pe Bogdan Dumitrache, executor.

DNA: Fosti directori din CFR trimisi in judecata, pentru trecerea in proprietate privata a Hotelului Astoria

Procurorii DNA i-au trimis in judecata, luni, pe fostul director adjunct al Societatii Feroviare de Turism SFT) CFR SA Cosmin Udor si fostul director general al SFT CFR SA Luminita Laura Gliga, precum si pe.

Jennifer Lopez a fost data in judecata pentru ca a incalcat un contract de 50.000 de dolari

Jennifer Lopez a primit gratuit peste 40 de hoverboard-uri pentru ea si dansatorii ei pentru un show din Las Vegas, in valoare de peste 50. 000 de dolari, in schimbul unor postari promotionale pe retelele de socializare. Producatorul a da .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )