Libnet.ro
UNICEF

11:30

Neveste disperate, in varianta alegeri SUA 2016

Adevărul Adevărul,
Neveste disperate, in varianta alegeri SUA 2016

Senatorul de Texas Ted Cruz a castigat caucusul republican organizat in statul Utah, cu peste 50% din voturi exprimate in favoarea sa. Asta inseamna ca Ted Cruz se va bucura, la Conventia din iulie, de sprijinul tuturor celor 40 de delegati din acest stat. Cu toate acestea, el se afla mult in urma oponentului sau, Donald Trump. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Jeb Bush il va sprijini pe Ted Cruz in cursa republicana

Fostul candidat Jeb Bush si-a anuntat miercuri sprijinul pentru Ted Cruz in cursa pentru obtinerea nominalizarii republicane in vederea alegerilor prezidentiale din SUA, spunand ca senatorul de Texas reprezinta cea mai buna sansa a partidului de a castiga Casa Alba, transmite Reuters.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump si Hillary Clinton au castigat detasat primarele din Arizona

Favoritul la investitura republicana, Donald Trump, si fostul secretar de stat democrat Hillary Clinton au castigat detasat primarele organizate marti in Arizona, relateaza Reuters, dar procentele exacte nu au fost date publicitatii inca.

Alegeri SUA 2016. Protestatari anti-Trump au avut confruntari cu politia in New York si Arizona

Politia din New York a fost nevoita sa foloseasca tuburi cu spray cu piper pentru a tine sub control sute de protestatari anti-Donald Trump ce doreau sa marsaluiasca pe carosabil, duminica dimineata, in timp ce alti protestatari in Arizona au blocat o sosea din apropierea unei demonstratii electorale a magnatului american, relateaza CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )