Libnet.ro
UNICEF

22:00

New York Times: Trump a raportat o pierdere de 916 mil dolari ce i-ar fi permis sa nu plateasca impozitul 18 ani

România Liberă România Liberă,
New York Times: Trump a raportat o pierdere de 916 mil dolari ce i-ar fi permis sa nu plateasca impozitul 18 ani

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a raportat o pierdere de 916 milioane de dolari in declaratia de avere din anul 1995, iar aceasta deducere fiscala i-ar fi permis sa evite plata impozitelor federale pentru o perioada de pana la 18 ani, scrie NYT, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

New York Times: Donald Trump ar fi putut sa nu-si plateasca taxele catre stat timp de 18 ani

Candidatul republican Donald Trump ar fi putut sa nu-si plateasca taxele timp de 18 ani, dupa ce, in 1995, a raportat in declaratia sa de avere o pierdere uriasa de pana la 916 milioane de dolari, scriu jurnalistii de la The New York Times, duminica.

Alegeri SUA 2016. NY Times: Donald Trump ar fi putut sa evite plata taxelor timp de 18 ani, dupa ce a raportat o pierdere de 916 milioane de dolari

Jurnalistii New York Times au publicat duminica un document care demostreaza ca republicanul Donald Trump a raportat in declaratia sa de avere din 1995 o pierdere uriasa de pana la 916 milioane de dolari, iar o deducere fiscala atat de substantiala i-ar fi permis miliardarului conservator sa evite din punct de vedere legal plata taxelor federale pe venit pentru urmatorii 18 ani, adica pana in 2013.

Donald Trump a evitat sa plateasca taxe timp de 18 ani

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Donald Trump, a declarat pierderi de 916 milioane de dolari in 1995, iar deducerea de taxe de care a beneficiat in consecinta i-a permis sa nu mai plateasca impozit pe venit timp de 18 ani, anunta New York Times.

Dacian Ciolos, intalnire la New York cu sefa unei mari agentii internationale de PR (FOTO)

Premierul Dacian Ciolos a avut o intalnire cu Andrada Morar, sefa unei mari agentii internationale de PR, la New York, pe 21 septembrie. Pentru cei care nu stiu cine este aceasta, romanca este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )