Libnet.ro
UNICEF

20:00

Donald Trump a evitat sa plateasca taxe timp de 18 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump a evitat sa plateasca taxe timp de 18 ani

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Donald Trump, a declarat pierderi de 916 milioane de dolari in 1995, iar deducerea de taxe de care a beneficiat in consecinta i-a permis sa nu mai plateasca impozit pe venit timp de 18 ani, anunta New York Times. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri SUA 2016. NY Times: Donald Trump ar fi putut sa evite plata taxelor timp de 18 ani, dupa ce a raportat o pierdere de 916 milioane de dolari

Jurnalistii New York Times au publicat duminica un document care demostreaza ca republicanul Donald Trump a raportat in declaratia sa de avere din 1995 o pierdere uriasa de pana la 916 milioane de dolari, iar o deducere fiscala atat de substantiala i-ar fi permis miliardarului conservator sa evite din punct de vedere legal plata taxelor federale pe venit pentru urmatorii 18 ani, adica pana in 2013.

New York Times: Donald Trump ar fi putut sa nu-si plateasca taxele catre stat timp de 18 ani

Candidatul republican Donald Trump ar fi putut sa nu-si plateasca taxele timp de 18 ani, dupa ce, in 1995, a raportat in declaratia sa de avere o pierdere uriasa de pana la 916 milioane de dolari, scriu jurnalistii de la The New York Times, duminica.

New York Times: Trump a raportat o pierdere de 916 mil dolari ce i-ar fi permis sa nu plateasca impozitul 18 ani

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a raportat o pierdere de 916 milioane de dolari in declaratia de avere din anul 1995, iar aceasta deducere fiscala i-ar fi permis sa evite plata impozitelor federale pentru o perioada de pana la 18 ani, scrie NYT, potrivit Mediafax.

ALEGERI SUA. Donald Trump a aparut intr-un filmulet cu iepurasii Playboy VIDEO

Republicanul Donald Trump a aparut in urma cu 16 ani alaturi de iepurasii Playboy intr-un videoclip catalogat drept softcore porn. Aparitia miliardarului este limitata la cateva secunde, in timp ce deschide o sticla de sampanie pe o limuzina, fiind inconjurat de iepurasii Play, transmite Buzzfeed.

VIDEO ALEGERI SUA. Donald Trump a aparut intr-un filmulet cu iepurasii Playboy

Republicanul Donald Trump a aparut in urma cu 16 ani alaturi de iepurasii Playboy intr-un videoclip catalogat drept softcore porn. Aparitia miliardarului este limitata la cateva secunde, in timp ce deschide o sticla de sampanie pe o limuzina, fiind inconjurat de iepurasii Play, transmite Buzzfeed.

VIDEO Donald Trump, tinta atacurilor lui Roger Waters in fata publicului mexican: Trump, esti un dobitoc!

Donald Trump a fost tinta unor atacuri din partea lui Roger Waters, fost basist si compozitor al trupei Pink Floyd, in timpul unor concerte pe care rockerul le-a sustinut in Ciudad de Mexico, numindu-l dobitoc pe candidatul republicanilor la Casa Alba.

Donald Trump a aparut intr-un film al revistei Playboy (VIDEO)

Donald Trump este candidatul republican la Casa Alba si, recent, a iscat un nou scandal prin care ar putea pierde voturi. Sambata a iesit la iveala un filmulet porno in care apare excentricul.

Hillary Clinton, un avans de 5% in sondaje fata de adversarul sau, Donald Trump

Intr-un ultim sondaj, candidata Hillary Clinton se pare ca are un avans de 5% in fata republicanului Donald Trump, in cursa prezidentiala a Statelor Unite. Sondajul arata putine evolutii dupa pr.

SUA: Hillary Clinton are un avans de 5% fata de Donald Trump intr-un ultim sondaj

Candidata democrata Hillary Clinton are un avans de 5% in fata republicanului Donald Trump in cursa prezidentiala americana, potrivit ultimului sondaj de opinie Reuters/Ipsos dat publicitatii vineri, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. Sondajul arata putine evolutii dupa dezbaterea prezidentiala de luni, prima dintr-o serie de trei inainte de alegerile de la 8 noiembrie.

Donald Trump face afirmatii rautacioase la adresa unei sustinatoare a lui Hillary Clinton

Candidatul pentru presedintia Statelor Unite ale Americii , Donald Trump, si-a completat criticile adresate unei foste castigatoare la Miss Universe, Alicia Machado, cea care o sustine pe adversara acestuia,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2366 seconds )