Libnet.ro
UNICEF

06:00

New York-ul in 4K

Adevărul Adevărul,
New York-ul in 4K

Mai bine de doua saptamani din luna noiembrie au fost dedicate filmarilor inNew York, oras mult indragit de mine, pe careil vizitez cu placere de fiecare data cand am ocazia. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum arata apartamentul de peste 100 de milioane de dolari vandut in New York

Piata imobiliara din New York este in plin avant, iar One57 este cea mai buna dovada. Unul dintre apartamentele din cladirea inalta de 306 metri s-a vandut pentru 100. 000 de dolari, devenind cel mai scump apartament vandut vreodata in New York si primul care depaseste 100 de milioane de dolari.

Iohannis pentru New York Times: Avem nevoie de un guvern suficient de puternic si cu o viziune economica pe termen lung, care sa schimbe lucrurile

Intr-un interviu acordat presei americane, mai exact pentru publicatia New York Times, presedintele Iohannis a vorbit despre economia romaneasca si despre nevoia ca tara noastra sa aiba un guvern puternic cu o.

SUA: Sheldon Silver, presedintele Camerei Reprezentantilor statului New York, a fost arestat pentru luare de mita

Presedintele democrat al Camerei Reprezentantilor statului New York, Sheldon Silver, acuzat ca a luat mita peste sase milioane de dolari, a fost arestat joi, informeaza The New York Times. Silver, impotriva.

Klaus Iohannis, in New York Times: Avem nevoie de un guvern suficient de puternic, cu un nou mod de abordare

Klaus Iohannis in New York Times. Romania are nevoie de un guvern suficient de puternic, cu o viziune economica pe termen lung, cu un nou mod de abordare si care sa aiba curajul de a pastra un set de reguli, a declarat presedintele Klaus Iohannis in cadrul unui interviu pentru publicatia americana The New York Times.

New York: Aeroportul JFK va avea un terminal destinat exclusiv animalelor, incepand din 2016

Aeroportul JFK din New York va avea din 2016 un terminal destinat in exclusivitate animalelor, informeaza The Independent. Terminalul denumit The Ark va oferi servicii de imbarcare, carantina si de transport, iar.

Iohannis, in New York Times: Avem nevoie de un guvern puternic, cu un nou mod de abordare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, pe Facebook, ca a acordat un interviu cotidianului New York Times, in care a afirmat ca avem nevoie de un guvern suficient de puternic, cu o viziune economica pe.

Iohannis, in New York Times: Avem nevoie de un guvern suficient de puternic, cu un nou mod de abordare

Romania are nevoie de un guvern suficient de puternic, cu o viziune economica pe termen lung, cu un nou mod de abordare si care sa aiba curajul de a pastra un set de reguli, a declarat presedintele Klaus Iohannis in cadrul unui interviu pentru publicatia americana The New York Times.

Iohannis, interviu pentru New York Times. Ce a spus despre guvernul Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, pe Facebook, ca a acordat un interviu cotidianului New York Times, in care a afirmat ca avem nevoie de un guvern suficient de puternic, cu o viziune economica pe termen lung, cu un nou mod de abordare si care sa aiba curajul de a pastra un set de reguli.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2515 seconds )