Libnet.ro
UNICEF

23:00

Neymar, nu mai joaca la Cupa Mondiala! Afla ce s-a intamplat in timpul meciului cu Columbia!

ADPM ADPM,
Neymar, nu mai joaca la Cupa Mondiala! Afla ce s-a intamplat in timpul meciului cu Columbia!

Brazilia a castigat aseara duelul cu reprezentanta Columbiei, cu scorul de la 2 la 1, insa cu un pret urias. Vedeta incontestabila a reprezentativei Braziliei, Neymar, a suferit un accident serios si nu va mai putea sa joace in Campionat. continuă pe ADPM

Brazilianul Neymar NU va mai juca la Cupa Mondiala, dupa accidentarea de vineri

Atacantul brazilian Neymar, care a fost scos pe targa in minutul 88 al meciului cu nationala Columbiei, de la Fortaleza, a suferit o fractura de vertebra si nu va mai juca la Cupa Mondiala, a declarat medicul echi.

Neymar, accidentat la meciul cu Columbia: Brazilianul nu va mai evolua la Cupa Mondiala

Atacantul brazilian Neymar a suferit o fractura de vertebra in meciul de vineri cu Columbia si nu va mai juca la Cupa Mondiala. Testele efectuate au aratat ca a suferit o fractura la nivelul celei de-a treia.

Neymar, accidentat, nu va mai evolua la Cupa Mondiala

Atacantul brazilian Neymar, care a fost scos pe targa in minutul 88 al meciului cu nationala Columbiei, de la Fortaleza, a suferit o fractura de vertebra si nu va mai juca la Cupa Mondiala, a declarat medicul echipei Braziliei, Rodrigo Lasmar.

Costa Rica: Violenta conjugala creste cu 200% atunci cand nationala joaca la Cupa Mondiala

Violenta conjugala creste cu 200% in Costa Rica atunci cand nationala antrenata de Jorge Luis Pinto joaca la Cupa Mondiala, a anuntat Ministerul Securitatii Publice si Institutul Femeii din aceasta tara,.

Scolari: Brazilia are o mana pe Cupa Mondiala

Antrenorul Braziliei, Luiz Felipe Scolari, spune ca echipa sa are o mana pe Cupa Mondiala. Declaratiile au fost facute pe un ton dur, incercand sa raspunda criticilor venite inainte de meciul de vineri cu Columbia, de la Fortaleza.

Cupa Mondiala 2014: Sapte jucatori germani sufera de gripa

In ziua sfertului de finala contra Frantei de la Cupa Mondiala 2014, echipa Germaniei este decimta de gripa. Sapte jucatori sunt afectati.

Cupa Mondiala face din TVR 1 lider de audienta: care au fost partidele preferate de telespectatori

TVR 1 continua sa fie lider de audienta cu partidele de la Cupa Mondiala FIFA Brazilia 2014 si in faza optimilor. Primele sapte pozitii din topul celor mai urmarite zece programe au fost ocupate de sapte dintre cele opt partide ale otpimilor, la nivel national si urban.

Rugby: Lupta apriga pentru singurul loc destinat Africii la Cupa Mondiala din 2015

Singurul loc rezervat continentului african la Cupa Mondiala CM) de rugby din Anglia de anul viitor este aprig disputat de patru tari - Kenya, Madagascar, Namibia si Zimbabwe - toate avand sanse teoretice de a se califica la turneul final, decisiva urmand sa fie ultima etapa care va avea loc duminica in cadrul Cupei Confederatiilor Africane, potrivit Agerpres.

Sondaj: Cine va castiga Cupa Mondiala din Brazilia 2014?

Cupa Mondiala din Brazilia se apropie de fazele finale, ultimele opt echipe, ramase in competitie, dandu-si intalnire in sferturile turneului. Revelatii ale acestei editii, foste campioane mondiale sau ech .

VIDEO Nationala Algeriei va dona celor din Gaza cei $9 milioane castigati la Cupa Mondiala

Echipa nationala de fotbal a Algeriei va dona premiul castigat la Cupa Mondiala din Brazilia, care se ridica la aproximativ 9 milioane de dolari, poporului din Fasia Gaza, ar fi declarat starul Algeriei, Islam Slimani.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )