Libnet.ro
UNICEF

11:30

Nicolae Gavrilescu a fost pus sub control judiciar. Fostul primar al comunei Calinesti este suspectat, printre altele, de evaziune fiscala si delapidare

Adevărul Adevărul,
Nicolae Gavrilescu a fost pus sub control judiciar. Fostul primar al comunei Calinesti este suspectat, printre altele, de evaziune fiscala si delapidare

Dupa o zi cu descinderi la Primaria Calinesti si la alte 15 adrese din judetul Arges, au fost dispuse si primele masuri in dosarele penale care privesc atribuirea frauduloasa a unor contracte de achizitii publice. Nicolae Gavrilescu, fostul primar al comunei, a fost pus sub control judiciar. La fel si administratorul societatii sale comerciale. Atentia anchetatorilor este indreptata si asupra actualului edil sef de la Calinesti, Gh. Ionescu. continuă pe Adevărul

Nicolae Gavrilescu a fost pus sub control judiciar. Fostul primar al comunei Calinesti este acuzat, printre altele, de evaziune fiscala si delapidare

Dupa o zi cu descinderi la Primaria Calinesti si la alte 15 adrese din judetul Arges, au fost dispuse si primele masuri in dosarele penale care privesc atribuirea frauduloasa a unor contracte de achizitii publice. Nicolae Gavrilescu, fostul primar al comunei, a fost pus sub control judiciar. La fel si administratorul societatii sale comerciale. Atentia anchetatorilor este indreptata si asupra actualului edil sef de la Calinesti, Gh. Ionescu.

Politia Romana: Circa 150 de persoane au fost puse sub control judiciar si 51 in arest la domiciliu

Aproape 150 de persoane au fost puse sub control judiciar si 51 arestate la domiciliu, in ultima saptamana, iar pentru alte 16 de persoane au fost inlocuite masurile preventive de supraveghere dispuse initial, cu alte masuri, informeaza Politia Romana, conform Mediafax.

Fost primar din Arges, sub control judiciar, intr-un dosar de fraudare a bugetului local

Fostul primar al comunei argesene Calinesti Nicolae Gavrilescu si administratorul unei firme controlate de acesta au fost pusi sub control judiciar de procurori, intr-un dosar in care sunt acuzati ca au obtinut ilegal fonduri din bugetul localitatii, relateaza Mediafax.

Aproape 150 de persoane puse sub control judiciar si 51 in arest la domiciliu, in ultima saptamana

Aproape 150 de persoane au fost puse sub control judiciar si 51 arestate la domiciliu, in ultima saptamana, iar pentru alte 16 de persoane au fost inlocuite masurile preventive de supraveghere dispuse initial,.

Magistratul Stan Mustata, judecat sub control judiciar

Judecatorul Stan Mustata, acuzat ca a primit mita pentru a da solutii favorabile in dosare pe care le judeca, va fi judecat in continuare sub control judiciar, dupa ce instanta suprema a admis inlocuirea masurii arestului la domiciliu in cazul sau, informeaza Mediafax.

Judecatorul Stan Mustata va fi cercetat sub control judiciar

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis astazi contestatia judecatorului suspendat Stan Mustata cu privire la masura arestului la domiciliu, astfel ca aceasta va fi inlocuita cu masura controlului judiciar.

Aproape 200 de persoane, puse sub control judiciar in ultima saptamana

In ultima saptamana, fata de aproape 200 de persoane au fost dispuse masuri de supraveghere judiciara si au fost inregistrate 16 inlocuiri ale masurilor preventive de supraveghere judiciara dispuse initial, cu alte masuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )