Libnet.ro
UNICEF

22:30

Nicolescu, despre aprovizionarea cu gaze naturale: Nu exista niciun risc ca populatia sa fie afectata

Adevărul Adevărul,
Nicolescu, despre aprovizionarea cu gaze naturale: Nu exista niciun risc ca populatia sa fie afectata

Nu exista niciun risc ca populatia sa fie afectata in privinta aprovizionarii cu gaze naturale, indiferent de evolutiile din regiune, a declarat, azi, Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, in cadrul unei conferinte. Afirmatia a fost facuta in contextul in care Gazprom a redus azi livrarile adresate Romaniei cu 5%. continuă pe Adevărul

Nicolescu, despre aprovizionarea cu gaze naturale: Nu exista niciun risc ca populatia sa fie afectata, indiferent de evolutiile din regiune

Nu exista niciun risc ca populatia sa fie afectata in privinta aprovizionarii cu gaze naturale, indiferent de evolutiile din regiune, a declarat, azi, Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, in cadrul unei conferinte. Afirmatia a fost facuta in contextul in care Gazprom a redus azi livrarile adresate Romaniei cu 5%.

Gazprom taie din gazele spre Romania. Ministrul Energiei: Nu exista niciun risc pentru populatie

Ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu, a declarat dupa sedinta de analiza avuta cu reprezentantii Transgaz, OMV Petrom si Romgaz Medias ca decizia Gazprom de a reducere cu 5% exporturile de gaze.

VIDEO. UPDATE. Gazprom a redus exporturile de gaze catre Romania, fara o informare oficiala. Ministrul Energiei: Nu exista niciun motiv de ingrijorare

Grupul rus Gazprom a redus vineri cu 5% exporturile de gaze naturale catre Romania fata de nivelul planificat, fara ca autoritatile de la Bucuresti sa fie informate oficial, informeaza Mediafax.

Ministrul Energiei: Nu exista niciun motiv de ingrijorare privind alimentarea cu gaz natural in perioada de iarna

Ministrul Energiei, Razvan Eugen Nicolescu, a declarat, vineri, referitor la situatia Romaniei privind aprovizionare cu gaz natural in perioada de iarna ca nu exista niciun motiv de ingrijorare privind.

Ministrul Energiei: Nu exista niciun motiv de ingrijorare privind alimentarea cu gaz natural in perioada de iarna (VIDEO)

Ministrul Energiei, Razvan Eugen Nicolescu, a declarat, vineri, referitor la situatia Romaniei privind aprovizionare cu gaz natural in perioada de iarna ca nu exista niciun motiv de ingrijorare privind.

Austria anunta de asemenea scadere a livrarilor de gaze naturale din Rusia

Austria a anuntat ieri seara o scadere cu 15% a livrarilor de gaze naturale rusesti, dupa ce Polonia si Slovacia au facut anunturi similare, relateaza AFP.

Polonia sustine ca Gazprom a redus cu 24% livrarile de gaze naturale spre tara

Compania energetica poloneza PGNiG a anuntat astazi ca in primele doua zile ale acestei saptamani a primit o cantitate de gaze naturale mai mica de la grupul rus Gazprom, transmit Reuters si AFP.

Robert Downey Jr. a dezvaluit ca nu exista niciun plan pentru realizarea celui de-al patrulea film Omul de Otel

Actorul Robert Downey Jr. a dezvaluit in cadrul unui interviu acordat publicatiei Variety ca nu exista niciun plan pentru realizarea celui de-al patrulea film al francizei Omul de Otel. Totodata, acesta a mai spus, in stilul caracteristic, ca niciun alt actor nu il va putea interpreta pe celebrul erou Marvel, iar in eventualitatea planificarii unei continuari a filmului, el va sta pe scaunul de regizor.

Gazprom taie din gazele livrate Romaniei. Nicolescu: Exporturile de gaze au fost reduse cu 5%, fara o informare oficiala

Grupul rus Gazprom a redus vineri cu 5% exporturile de gaze naturale catre Romania fata de nivelul planificat, fara ca autoritatile de la Bucuresti sa fie informate oficial, a declarat ministrul delegat pentru.

Polonia primeste mai putine gaze naturale din Rusia, incepand de luni. Fluxurile au scazut cu 24%. Ucraina acuza o manevra impotriva sa

Polonia se confrunta cu o reducere cu 24% a gazelor naturale importate de la gigantul rus Gazprom, care respinge insa acuzatiile. In 8 septembrie, fluxul de gaze a scazut cu circa 20% fata de comenzile efectuate de operatorul polonez PGNiG, iar in ziua urmatoare aprovizionarile au fost taiate cu 24%, potrivit portalului polonez de stiri wbj. com.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )