Libnet.ro
UNICEF

06:00

Nicusor Dan refuza sa fie viceprimarul Capitalei: USB nu face aliante, ci sustine proiecte!

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan refuza sa fie viceprimarul Capitalei: USB nu face aliante, ci sustine proiecte!

Nicusor Dan a a declarat, la Editia Speciala de la Antena 3, ca refuza propunerea enuntata de Gabriela Firea in timpul campaniei electorale de a accepta functia de viceprimar al Capitalei, dupa ce s-a. continuă pe Antena3

Catalin Predoiu, marele perdant in lupta pentru Capitala. Candidatul PNL, pe locul 3, dupa Gabriela Firea si Nicusor Dan

Catalin Predoiu, candidatul PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei, a iesit pe locul trei in sondaje, dupa Nicusor Dan, candidatul USB, si castigatoarea acestor alegeri, Gabriela Firea, din.

Catalin Predoiu: Nicusor Dan mi-a spus ca nu tine neaparat sa fie primar general

Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a sustinut joi seara, invitat in emisiunea Sintena zilei de la Antena 3, ca tinta Uniunii Salvati Bucurestiul USB), condusa de Nicusor Dan, nu este castigarea Primariei Capitalei, ci este un proiect construit pentru parlamentare. Predoiu a explicat totodata si de ce alianta cu USB nu s-a concretizat pana la urma.

Nicusor Dan: Un partid infiintat in urma cu 6 luni care ajunge sa fie pe locul doi in preferintele bucurestenilor, este un rezultat bun

Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, a declarat, duminica seara, dupa ce exit-poll-urile realizate la iesirea de la urne l-au clasat pe locul doi, dupa Gabriela Firea, ca acest rezultat este unul bun, fiind vorba de un partid infiintat in urma cu 6 luni. Nicusor Dan a facut declaratiile la Green Hours, fiind insotit de seful sau de campanie, Marei Paun, si de candidatii la sectoare, Antoneta Bugner, Roxana Wring, Dumitru Dovrev si Mihai Danes. Marea absenta a fost Clotilde Armand, candidata de la sectorul 1, care nu a mai ajuns la conferinta, ci imediat dupa. O parte dintre sondaje o arata pe aceasta castigatoare la sectorul 1.

Nicusor Dan: USB devine Uniunea Salvati Romania si vom candida la alegerile parlamentare din toamna

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, care a iesit pe locul doi, dupa exit-poll-uri, cu 29%, a anuntat ca Uniunea Salvati Bucurestiul devine Uniunea Salvati Romania si va candida la alegerile parlamentare din toamna. Conform exit-poll-urilor, USB este pe locul al doilea la alegerile locale din Capitala, dupa PSD.

Nicusor Dan: USB devine Uniunea Salvati Romania si va lupta pentru locuri in Parlament la alegerile din toamna acestui an (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul, la Primaria Capitalei, a declarat, dupa anuntatre aprimelor rezultate din alegerile locale, ca USB, va deveni Uniunea Salvati Romania, si ca va lupta.

Sondaj USB: Gabriela Firea 37%, Nicusor Dan 16%, Catalin Predoiu 11%

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul USD) la functia de primar general al Capitalei, i-a solicitat lui Catalin Predoiu, candidatul liberal, sa se retraga din cursa in urma sondajului comun, realizat de o firma britanica.

Mihai Gadea vrea schimbarea! :) Despre Nicusor Dan: Oameni ca dumneavoastra ar putea schimba lucrurile / Despre Clotilde Armand: V-as vota cu toata inima! (VIDEO)

Candidatul USB pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, dar si candidatul USB pentru Primaria Sectorului 1 al Bucurestiului, Clotilde Armand, au participat la emisiunea moderata de Mihai Gadea, la postul de.

Sondajul lui Nicusor Dan. Firea, castigator detasat. Predoiu, pe locul III

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a dat publicitatii un sondaj din care reiese ca se afla pe locul II in intentie de vot, la diferenta de aproape 18% fata de ocupanta locului I, Gabriela Firea. Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, se afla pe locul III, la diferenta de cinci procente de Nicusor Dan, care ii cere primului sa se retraga din cursa in favoarea sa.

Sondajul TNS pe Bucuresti, prezentat de Nicusor Dan: Firea - 34%, Nicusor Dan 16%, Predoiu 11%, Turcescu - 5%/ Dan: In ipoteza in care Firea castiga, eu nu voi fi viceprimar

Nicusor Dan a prezentat joi, intr-o conferinta de presa, sondajul TNS privind intentia de vot pentru primarul Capitalei, realizat prin telefon in perioada 31 mai - 1 iunie, cu urmatoarele rezultate: Gabriela Firea PSD) - 34%, Nicusor Dan USB) 16%, Catalin Predoiu PNL) 11%, Robert Turcescu PMP) - 5%. Peste 15% sunt nehotarati. Vezi in articol rezultatele sondajului atat la Primar General cat si la Consiliul General.

Catalin Predoiu, marele perdant in lupta pentru Capitala. Candidatul PNL, pe locul 3, dupa Gabriela Firea si Nicusor Dan (VIDEO)

Catalin Predoiu, candidatul PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei, a iesit pe locul trei in sondaje, dupa Nicusor Dan, candidatul USB, si castigatoarea acestor alegeri, Gabriela Firea, din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )