Libnet.ro
UNICEF

20:30

Nigel Farage: Sa nu primim grupurile de crima organizata din Romania!

Antena3 Antena3,
Nigel Farage: Sa nu primim grupurile de crima organizata din Romania!

Marea Britanie nu trebuie sa-si deschida neconditionat portile pentru Bulgaria si Romania, a declarat Nigel Farage, liderul UKIP Partidul pentru Independenta Marii Britanii), in cadrul unui discurs la. continuă pe Antena3

Nigel Farage: Marea Britanie nu ar trebui sa-si deschida neconditionat portile pentru Bulgaria si Romania

Marea Britanie nu trebuie sa-si deschida neconditionat portile pentru Bulgaria si Romania, a declarat Nigel Farage, liderul UKIP Partidul pentru Independenta Marii Britanii), in cadrul unui discurs la.

Aeroporturile din Romania au nevoie de investitii de 200-300 mil. euro

Aeroporturile din Romania au nevoie, in urmatorii zece ani, de cel putin 200-300 de milioane de euro pentru investitii in piste noi, terminale si infrastructura, a declarat presedintele Asociatiei Aeroporturilor din Romania AAR), David Ciceo.

Seful Elefant.ro: Piata de carte din Romania scade; mizam pe noi titluri, carti digitale

Cristian Herghelegiu, CEO Elefant. ro, considera ca piata de carte din Romania se ridica la circa 60 de milioane de euro si aceasta, ca in alte tari din Europa, este in scadere. Pentru a compensa si a creste business-ul, compania va intra in perioada.

Vedetele cu sprancene frumoase/gresite din Romania

Anastasia Soare, cosmeticiana celebra la Hollywood, a analizat forma sprancenelor vedetelor din Romania. Concluzia generala: au obiceiul de a le subtia mai mult decat este necesar.

Vedetele cu sprancene frumoase/gresite din Romania

Anastasia Soare, cosmeticiana celebra la Hollywood, a analizat forma sprancenelor vedetelor din Romania. Concluzia generala: au obiceiul de a le subtia mai mult decat este necesar.

Asociatia Secular-Umanista din Romania anunta ca incepe campania Stop indoctrinarii religioase in scoli!

Asociatia Secular-Umanista din Romania ASUR) anunta ca demareaza si in acest an campania impotriva indoctrinarii religioase in scoli, printr-o actiune de informare a parintilor si elevilor asupra statutului orelor de religie. Saptamana aceasta, grupuri de voluntari impart materiale informative in scoli din Timisoara, Braila, Botosani si Bucuresti, informeaza ASUR intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Taranii unui sat din Romania ar putea deveni SCLAVI. Justitia romania a dat o noua LOVITURA

Justitia romana da o noua lovitura! Un sat intreg din Arad va fi retrocedat unei singure familii! 1200 de oameni ar putea fi obligati sa-si paraseasca locuintele dupa ce cateva persoane au castigat in.

Ce femei atrag barbatii din Romania.

Un studiu realizat de compania de cercetare de piata Cult Market Research a relevat tipul de femeie care ii atrage pe barbati, transmite Mediafax. Barbatii romani sunt atrasi de femeile inteligente, cu un aspect fizic placut si care debordeaza de incredere in propria persoana, potrivit studiului. Unul din cinci barbati considera ca cea mai importanta caracteristica a unei femei trebuie sa fie inteligenta. Aspectul fizic placut este o alta insusire preferata de barbati. Feminitatea este .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )