Libnet.ro
UNICEF

22:00

NIGERIA: Cel putin 32 de morti si peste 185 de persoane, rapite de grupul terorist Boko Haram

România Liberă România Liberă,
NIGERIA: Cel putin 32 de morti si peste 185 de persoane, rapite de grupul terorist Boko Haram

Cel putin 185 de persoane au fost rapite grupul terorist Boko Haram intr-un atac care a vizat satul Gumsuri, situat in nord-estul Nigeriei. Teroristii au omorat cel putin 32 de persoane la Gumsuri, in statul nigerian Borno, precum si in regiunea Chibok. continuă pe România Liberă

Cel putin 18 MORTI in atacul comis de talibani la scoala militara din Pakistan

UPDATE- Cel putin 18 persoane au fost ucise si 40 au fost ranite in atacul comis de talibani intr-o scoala militara din orasul Peshawar din nord-vestul Pakistanului, au informat surse spitalicesti, relateaza.

Pakistan: Cel putin 141 de morti la Peshawar

Cel putin 141 de persoane dintre care 132 de copii) au fost ucise astazi in atacul comis de un comando taliban la o scoala militara din Peshawar, cel mai sangeros atac terorist din istoria Pakistanului, scrie AFP, citand un reprezentant al armatei.

Cel putin 130 de MORTI in atacul comis de talibani la scoala militara din Pakistan

UPDATE- Cel putin 130 de persoane, majoritatea copii, au fost ucise marti in atacul lansat de un comando taliban asupra unei scoli pentru copiii militarilor de la Peshawar, cel mai important oras din nord-vestul.

Cel putin 126 de MORTI in atacul comis de talibani la scoala militara din Pakistan

UPDATE- Potrivit unui nou bilant prezentat de autoritati, cel putin 126 de persoane, dintre care 100 copii, au fost ucise. Confruntarile intre armata si atacatori continua. UPDATE- Potrivit unor surse oficiale,.

PAKISTAN: Luare de ostatici intr-o scoala. Cel putin 20 de morti in urma atacului comis de talibani

Un grup taliban a atacat marti dimineata o scoala pentru copii de militari de la Peshawar, cel mai important oras din nord-vestul Pakistanului, omorand cel putin el putin 20 de elevi si ranind alti 35, au anuntat autoritatile. Armata a intervenit rapid, relateaza AFP.

Cel putin 185 de persoane, rapite de gruparea islamista Boko Haram in nord-estul Nigeriei

Cel putin 185 de persoane au fost rapite de militanti ai grupului terorist Boko Haram intr-un atac care a vizat satul Gumsuri, situat in nord-estul Nigeriei, anunta surse locale, citate de AFP.

Cel putin 185 de persoane, rapite de Boko Haram in nord-estul Nigeriei

Cel putin 185 de persoane au fost rapite de militanti ai grupului terorist Boko Haram intr-un atac care a vizat satul Gumsuri, situat in nord-estul Nigeriei, anunta surse locale, citate de AFP.

PAKISTAN: Luare de ostatici intr-o scoala. Cel putin 104 au fost ucisi, dintre care 84 copii. Elevii, obligati sa vada cum profesorul lor a fost ares de viu

Un grup taliban a atacat marti dimineata o scoala pentru copii de militari de la Peshawar, cel mai important oras din nord-vestul Pakistanului, omorand cel putin el putin 20 de elevi si ranind alti 35, au anuntat autoritatile. Armata a intervenit rapid. UPDATE 3: Un purtator de cuvant al armatei pakistaneze a anuntat ca sase suspecti teroristi sunt morti iar operatiunea militara impotriva talibanilor care au atacat scoala din Peshawar este aproape incheiata .

Cel putin 44 de oameni au murit intr-un accident rutier din Brazilia

Cel putin 44 de persoane si-au pierdut viata dupa ce un un autocar plin a intrat in coleziune frontala cu un tir care transporta substante inflamabile in statul Piaui, din nord-estul Braziliei. Accidentul s-a.

Imagini SFASIETOARE dupa mometul prabusirii elicopterului. Cel putin o persoana se afla in viata si striga dupa ajutor

O inregistrare video aparuta in presa, careia nu i se poate preciza sursa, arata ca cel putin una dintre victime, un barbat, se afla in viata dupa momentul prabusirii elicopterului. Victima a fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )