Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nigeria: Cel putin patru morti si 48 de raniti, intr-un nou atentat controlat de Boko Haram

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nigeria: Cel putin patru morti si 48 de raniti, intr-un nou atentat controlat de Boko Haram

Un nou atentat sinucigas a avut loc duminica in nord-estul Nigeriei, regiune controlata de gruparea islamista Boko Haram, atacul facand cel putin patru morti si 48 de raniti, au indicat surse ale politiei, citate de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Atentat terorist in Belgia. Cel putin trei morti intr-o operatiune antiterorista desfasurata in orasul Verviers

Cel putin trei persoane au murit intr-o interventie a fortelor speciale belgiene impotriva membrilor unei grupari teroriste, relateaza postul RTBF, citat de publicatia Le Soir.

Cel putin trei morti intr-o operatiune antiterorista desfasurata in Belgia

Cel putin trei persoane au murit intr-o interventie a fortelor speciale belgiene impotriva membrilor unei grupari teroriste, relateaza postul RTBF, citat de Mediafax. Fortele speciale belgiene au intervenit, joi.

Cel putin trei morti intr-o operatiune antiterorista desfasurata in Belgia

Cel putin trei persoane au murit in timpul unui raid anti-terorist efectuat de politia belgiana in Verviers, in estul tarii, anunta Reuters, care citeaza televiziunea RTBF din Belgia.

Cel putin trei morti intr-o operatiune antiterorista desfasurata in Belgia. Suspectii planuiau un atentat terorist

Fortele speciale belgiene au intervenit, joi seara, impotriva membrilor unei grupari teroriste in orasul Verviers, potrivit RTBF, citat de Mediafax. Suspectii planuiau un atentat terorist in Belgia.

BELGIA: Cel putin trei oameni au murit in urma interventie fortelor speciale

Cel putin trei persoane au murit intr-o interventie a fortelor speciale belgiene intr-o cladire din orasul Verviers unde erau presupusi membri ai unui grup terorist, .

Cel putin 3 oameni au fost luati ostatici intr-un oficiu postal din Paris

Cel putin trei persoane au fost luate ostatice de catre un barbat inarmat intr-un oficiu postal din Colombes, o suburbie din nordul Parisului, transmite presa franceza. Din primele informatii reiese ca barbatul.

Cel putin 3 oameni au fost luati ostatici intr-un oficiu postal din Paris. Politistii spun ca ar fi o tentativa de JAF ARMAT (VIDEO)

Cel putin trei persoane au fost luate ostatice de catre un barbat inarmat intr-un oficiu postal din Colombes, o suburbie din nordul Parisului, transmite presa franceza. Din primele informatii reiese ca barbatul.

Nu mi-a fost niciodata in viata mea atat de frica. Cel putin sapte biserici incendiate in Niger, in manifestatii violente contra Charlie Hebdo

Cel putin sapte biserici au fost incendiate sambata la Niamey de catre manifestanti ostili caricaturii lui Mahomed publicate de saptamanalul francez Charlie Hebdo, iar violentele continuau sa se propage in.

Ucraina: Un soldat ucis si trei raniti intr-o explozie produsa de o bomba artizanala pusa intr-un borcan de miere

Un soldat a fost ucis si trei raniti grav de o bomba artizanala pusa intr-un borcan de miere oferit de un presupus civil. Incidentul s-a produs in regiunea ucraineana Lugansk, in estul separatista prorus, a declarat sambata guvernatorul pro-Kiev regiunii. Bilantul ultimelor 24 de ore indica 3 soldati morti si 18 raniti in estul separatist, a precizat un purtator de cuvant al armatei, adaugand ca aeroportul din Donetsk ramane sub controlul trupelor guvernamentale.

Patru barbati arestati in Grecia, in ancheta privind atentatele dejucate in Belgia

Cel putin patru barbati au fost arestati sambata la Atena, in cadrul anchetei cu privire la celula jihadista destructurata saptamana aceasta in Belgia in timp ce era pe punctul de a comite atentate, a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )