Libnet.ro
UNICEF

12:30

NOAPTEA ca Politistii! RAZIE masiva in cluburile si barurile din Capitala. Amenzi de peste 40.000 lei

B1 B1,
NOAPTEA ca Politistii! RAZIE masiva in cluburile si barurile din Capitala. Amenzi de peste 40.000 lei

Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au aplicat mai multe amenzi in valoare totala de peste 40. 000 de lei in urma unor controale facute vineri noapte in. continuă pe B1

Amenzi de 40.000 de lei in urma unor controale facute vineri noapte in cluburile si barurile din Capitala

Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au aplicat mai multe amenzi in valoare totala de peste 40. 000 de lei in urma unor controale facute vineri noapte in zonele cluburilor si barurilor din Capitala.

Fostul director FBI, asteptat sa depuna marturie contra lui Trump. Barurile din Washington anunta program prelungit si bautura gratis

Barurile din Washington au anuntat ca vor avea un program special joi, cand James Comey este audiat in Senat in legatura cu discutiile pe care le-a avut cu Donald Trump in perioada in.

Cristian Boureanu a parasit Spitalul Floreasca din Capitala. Cum incearca sa scape de arest

Fostul deputat Cristian Boureanu, care joi noapte a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitala in urma unui incident cu un echipaj de la Politia Rutiera, ramane internat, avand un.

VIDEO. Barurile din Washington se deschid mai devreme si ofera bautura gratis in ziua cand fostul director FBI depune marturie impotriva lui Donald Trump

Localurile din Washington au anuntat un program special de-a lungul zilei de joi, cand fostul director al FBI, James Comey, este audiat in Senat in legatura cu Donald Trump.

Asociatia Colectiv anunta ca vrea sa participe la sedintele consiliilor locale din capitala:Vrem sa vedem in actiune alesii nostri, pe cei care au spus ca vor schimba Bucurestiul. Noi nu suntem platiti de Soros

Reprezentantii Asociatiei Colectiv GTG 3010 anunta ca saptamana viitoare vor transmite Primariei Capitalei si primariilor de sector solicitarile oficiale ale asociatiei de a participa la toate sedintele de consiliu ale administratiilor locale din Bucuresti, spunand ca de un an si opt luni, de la tragedia din Clubul Colectiv, asteapta, fara rezultat, o schimbare, noteaza News. ro.

Tristete in lumea showbizului. Prietena Oanei Zavoranu lupta pentru viata intr-un spital din Capitala

Tristete in lumea showbizului: Raluca Macovei, prietena cu Oana Zavoranu, este bolnava de cancer, potrivit Cancan. ro. Raluca Macovei este internata la sectia de Oncologie a unui spital din.

Locuinte pe 5 niveluri in Sectorul 5 din Capitala

Doua persoane fizice investesc in construirea unui bloc de locuinte - Acvila Residence -, in Sectorul 5 din Bucuresti, companiile Ela Design si Sigma Invest Construct participand la proiectia, respectiv realizarea acestuia.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2522 seconds )