Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi cazuri de coronavirus, depistate la Centrul de batrani din Racari. Bilantul ajunge la 47

Antena3 Antena3,
Noi cazuri de coronavirus, depistate la Centrul de batrani din Racari. Bilantul ajunge la 47

Inca sase persoane de la Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice din Racari au fost confirmate cu coronavirus, astfel ca pana in prezent numarul persoanelor infectate a ajuns la 47. continuă pe Antena3

Mii de varstnici cu simptome de coronavirus au murit in caminele de batrani din Italia fara sa fi fost testati

Peste 6. 000 de varstnici au murit in caminele de batrani din Italia incepand din 1 februarie si pana astazi, iar circa 40% dintre ei aveau simptome sprecifice coronavirusului, precum febra si tuse. Mai putin de o mie au fost insa testati pentru COVID-19, a anuntat vineri Institutul Superior de Sanatate italian, scrie agentia EFE, preluata de Agerpres.

Focar de coronavirus la un centru de batrani din Dambovita: Sunt infectati peste 40 de varstnici si angajati

Un nou focar de coronavirus a fost depistat la un centru de batrani din Racari Dambovita), unde sunt infectate 41 de persoane - varstnici si angajati ai unitatii.

Focar de coronavirus intr-un camin de batrani din Dambovita: zeci de oameni infectati de o angajata asimptomatica

Circa 30 de persoane de la un centru medico-social din localitatea Racari au fost confirmate cu coronavirus si internate la Spitalul de Infectioase din Targoviste. Testarea a fost facuta dupa ce o ingrijitoare a fost confirmata cu COVID-19.

COVID-19. La Racari creste numarul persoanelor depistate pozitiv din Centrul de Batrani

Primarul orasului Racari, din Dambovita, Marius Caraveteanu, anunta ca in urma testarii efectuate de DSP Dambovita, pe un esantion de 29 persoane aflate in izolare la domiciliu, au aparut 7 noi cazuri de coronavirus.

CORONAVIRUS. inca 360 de noi cazuri in Romania, dintre care 76 in Bucuresti. Bilantul a ajuns la 8.067. La terapie intensiva sunt 258 de romani Aproape 86.000 de teste prelucrate pana acum

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca numarul pacientilor diagnosticati cu COVID-19 a crescut in ultimele 24 de ore cu 360 de noi cazuri. Astfel, bilantul imbolnavirilor cu noul coronavirus ajunge,.

GCS: 351 de noi cazuri de persoane infectate cu COVID-19; in total - 8.418

Un numar de 351 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost inregistrate in ultimele 24.

Focar de infectie la un centru de batrani din Vrancea: 29 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

Situatie tot mai grava la un centru de batrani din Odobesti, judetul Vrancea, unde un numar de 29 de persoane, angajati si varstnici aflati ingrijire au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit DSP.

Kinga Sebestyen a donat masti de protectie asistentelor unui azil de batrani din Oradea

Kinga Sebestyen a donat masti de protectie angajatilor unui azil de batrani din Oradea. Produsele au fost achizitioate si donate in urma vanzarii online a tricourilor pe care aceasta le-a lansat in scop caritabil.

Zeci de batrani de la un azil din Racari, confirmati cu coronavirus

Zeci de batrani au fost confirmati cu coronavirus la un azil de batrani din Racari.

Alte 328 de noi cazuri cu coronavirus, confirmate in prima zi de Paste. Bilantul ajunge la 8.746 de bolnavi si 434 de morti

Alte 328 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, astfel ca bilantul ajunge la 8. 746 de cazuri de bolnavi si 434 de morti, anunta, duminica, Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )