Libnet.ro
UNICEF

07:00

Noi contre in USL, pe Rosia Montana. Antonescu il ironizeaza pe Ponta: lucrarile comisiei se fac in Parlament, nu in mina

Antena3 Antena3,
Noi contre in USL, pe Rosia Montana. Antonescu il ironizeaza pe Ponta: lucrarile comisiei se fac in Parlament, nu in mina

Noi contre in USL pe tema Rosia Montana. Liderul PNL Crin Antonescu l-a luat peste picior pe premierul Victor Ponta, dupa vizita facuta de acesta din urma la Rosia Montana. Seful liberalilor a. continuă pe Antena3

Presedintele Basescu cere retragerea proiectului Rosia Montana din Parlament: Ponta trebuie sa scape de lasitate ca sa fie prim-ministru

Presedintele Traian Basescu i-a cerut, luni, premierului Victor Ponta sa retraga proiectul Rosia Montana din Parlament, precizand ca redeventa ar trebui totusi modificata in Legislativ. Cred ca cea mai.

Antonescu: A devenit evident ca Ponta sustine proiectul privind Rosia Montana.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca a devenit evident ca Victor Ponta sustine proiectul privind Rosia Montana, liderul PNl apreciind totodata ca premierul a fost mai putin atent la nuante cand a spus ca trimite comisia parlamentara acolo, transmite Mediafax. Antonescu a mentionat ca Victor Ponta nu poate sa trimita comisia parlamentara in localitate, ci doar o delegatie de la Guvern. Totodata, liderul PNL a afirmat ca nu este cazul ca subiectul sa fie .

Crin Antonescu: Victor Ponta nu poate trimite comisia parlamentara la Rosia Montana, eventual poate trimite o delegatie guvernamentala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat luni ca premierul Victor Ponta nu poate trimite nicio comisie parlamentara la Rosia Montana, asa cum a promis duminica, aratand ca acesta poate eventual sa trimita o delegatie guvernamentala pentru a discuta cu partizanii proiectului de acolo.

Crin Antonescu: Nu a fost niciun scandal cu Ponta pe tema Rosia Montana

Proiectul Rosia Montana va ajunge din nou intr-o Comisie parlamentara speciala, iar procedura de urgenta va fi retrasa. Anuntul a fost facut joi de Crin Antonescu dupa o sedinta pe care a avut-o cu.

Antonescu: Proiectul Rosia Montana avea nevoie de avizul Ministerului Economiei.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca nu stie de ce ministrul Economiei, Varujan Vosganian, nu a spus care este pozitia sa cu privire la proiectul de exploatare de la Rosia Montana, fiindca nu a participat la acea sedinta de Guvern. Antonescu a explicat ca l-a rugat pe Victor Ponta sa amane dicutarea proiectului, insa acest lucru nu a fost posibil. Obiectivul Rosia Montana a fost trecut in chestiunea Ministerului Marilor Proiecte. Era necesar avizul Ministerului .

Ce a declarat Antonescu despre minerii de la Rosia Montana.

Presedintele Senatului, liderul PNl Crin Antonescu, a declarat, luni, ca nu merge acum la Rosia Montana, pentru ca e posibil ca daca merge acolo minerii sa intre din nou in subteran in semn de protest, ceea ce nu e de dorit, transmite Mediafax. Antonescu a fost intrebat de jurnalisti daca este dispus sa mearga la Rosia Montana dupa ce premierul Victor Ponta a afirmat ca inclusiv liderul PNL ar trebui sa se deplaseze in localitate. Chiar acuma nu merg sa discut, pentru ca abia a muncit .

Ponta: Comisia parlamentara speciala pentru Rosia Montana, solutia corecta

USL a decis pana la urma sa infiinteze o comisie parlamentara speciala pentru proiectul de la Rosia Montana pentru ca este solutia corecta in acest caz, a afirmat ieri seara premierul Victor Ponta.

Ludovic Orban le cere premierului Ponta si ministrului Sova sa demisioneze dupa toata tarasenia cu Rosia Montana

Deputatul PNL cere, intr-o postare pe Facebook referitoare la Rosia Montana, demisiile de onoare ale premierului Victor Ponta si ministrului Dan Sova. Orban a scris pe reteaua de socializare ca dupa toata aceasta tarasenie, in ce ma priveste, cred ca nu exista decat o singura solutie onorabila de salva obrazul si credibilitatea USL: demisia, atat a domnului Ponta cat si a domnului Sova.

Antonescu: De ce Ponta, care crede ca proiectul Rosia Montana este bun, nu voteaza altfel decat mine? Nu suntem frati gemeni

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, sustine ca exista responsabilitate comuna la asumarea unui proiect de lege, dar in acelasi timp a ridicat un semn de intrebare cu privire la pozitia premierului Victor Ponta, care in opinia sa este de acord cu proiectul Rosia Montana, insa nu doreste sa si-l asume.

Ciorbea, dupa ce Basescu a cerut retragerea proiectului Rosia Montana: Nu spune nimic nou, reia ideile lui Antonescu

Victor Ciorbea, fost premier al Romaniei, apreciaza ca presedintele Traian Basescu nu a venit cu idei noi, in discursul tinut astazi referitor la retragerea protectului Rosia Montana, ci nu a facut altceva.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )