Libnet.ro
UNICEF

23:00

Noi detalii in cazul atacului armat din cartierul Militari

Antena3 Antena3,
Noi detalii in cazul atacului armat din cartierul Militari

Doua femei si un barbat, rudele atacatorului din cartierul Militari, de sambata seara, sunt cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri, de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti CAB). Cele. continuă pe Antena3

Dosarul atacului armat din cartierul Militari, preluat de Parchetul Curtii de Apel

Dosarul atacului armat de aseara din Capitala, in urma caruia trei oameni au fost impuscati, a fost preluat de Parchetul Curtii de Apel! Surorile atacatorului si tatal suspectului sunt audiati de procurori.

Avocatul atacatorului din cartierul Militari: Vrea sa coopereze si sa fie sincer

Avocatul atacatorului din cartierul Militari a declarat, intr-o interventie televizata, ca tanarul client s-a predat pentru ca vrea sa coopereze si sa fie sincer cu organele. Vrea sa coopereze si.

Atacatorul din cartierul Militari S-A PREDAT

UPDATE - Atacatorul din cartierul Militari s-a predat duminica, in jurul orei 16:50, la Sectia 20 de Politie din Capitala. -----------UPDATE- Surorile si tatal celui care a tras sambata seara cu un .

Victima atacului armat din Baneasa, audiata la spitalul Floreasca

Victima atacului armat de vineri seara din Bucuresti este audiat, sambata dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca. De asemenea, anchetatorii mai audiaza si alti martori de la incident, unii dintre.

Atac armat langa un supermarket din cartierul Militari din Bucuresti, soldat cu trei victime

Un conflict armat a avut loc, sambata in jurul orei 18:00, in cartierul bucurestean Militari. Mai multe apeluri au fost primite la 112 care semnalau producerea unor impuscaturi. Potrivit primelor informatii, ar exista deja mai multe persoane ranite.

Atac armat langa un supermarket din cartierul Militari. Trei victime au fost transportate la spital. O femeie de 25 de ani a fost impuscata in ochi

Un conflict armat a avut loc, sambata in jurul orei 18:00, in cartierul bucurestean Militari. Mai multe apeluri la 112 semnalau mai multe impuscaturi in zona Lujerului. Potrivit primelor informatii, doi barbati de 65 si 36 de ani si o femeie de 25 de ani, care a fost impuscata in ochiul drept, au fost transportati la spital.

Noi detalii in cazul barbatului iMPUSCAT vineri seara

Politistii bucuresteni sunt in alerta de aseara, dupa ce un barbat a fost impuscat cu mai multe focuri de arma in cartierul Baneasa din Capitala. Atacatorul a ramas neidentificat, dar anchetatorii.

Bucuresti: Un barbat a fost impuscat intr-o benzinarie din cartierul Baneasa

Un barbat a fost impuscat, vineri seara, de trei ori, intr-o benzinarie din cartierul Baneasa din Capitala. Potrivit unor surse din politie, incidentul a avut loc in urma unui conflict spontan intre doi.

UPDATE.Trei persoane, ranite, in urma unui incident armat in Capitala. ...

UPDATE: O tanara de 25 de ani, implicata in incident, se afla in stare grava la spital. Ea a fost impuscata in ochi cu o arma cu bile de cauciuc, conform Romania TV. Doi barbati, in varsta de 36 si 65 de ani, care au incercat sa aplaneze conflictul izbucnit in Cora Lujerului, s-au ales cu rani. Un martor citat de Romania TV sustine ca autorul incidentului este un interlop din cartierul Militari, baiatul lui Toma. Cele trei victime au fost transportate la spitalele Elias si Universitar.

VIDEO Atac armat in Militari. Un barbat a impuscat trei persoane dupa o cearta intr-un magazin. O tanara de 23 de ani a ramas fara ochiul drept

Un conflict armat a avut loc sambata in jurul orei 18:00, in cartierul bucurestean Militari, pe bulevardul Iuliu Maniu. Potrivit primelor informatii, patru persoane au fost implicate in conflict, un atacator si trei victime: doi barbati de 65 si 36 de ani si o femeie de 25 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )