Libnet.ro
UNICEF

12:30

Noi detalii despre camera de pe Samsung Galaxy Note 4

Playtech Playtech,
Noi detalii despre camera de pe Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 va fi lansat in scurt timp, iar zvonuri legate de noul smartphone apar din ce in ce mai des. Cele mai recente informatii sunt legate de camerele foto cu care va fi dotat acest dispozitiv. Astfel, aflam ca Samsung Galaxy Note 4 va avea o camera principala de 16MP cu senzor Sony IMX420 si va dispune de stabilizare optica si de abilitatea de a inregistra video la rezolutie 4K la 30fps. Aceeasi camera este folosita de []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Mega 2 ar putea fi prezentat la IFA 2014

Samsung Galaxy Mega 2 si-ar putea face aparitia luna viitoare, in cadrul evenimentului organizat de Samsung la targul de tehnologie IFA 2014, potrivit TechRadar. Smartphone-ul cu dimensiuni considerabile si specificatii mediocre ar putea fi prezentat odata cu noul Samsung Galaxy Note 4. Zvonuri despre noul Samsung Galaxy Mega 2 s-au tot auzit in ultima vreme. Smartphone-ul ar putea avea un display cu rezolutie intre 5,8 si 6 inch, cu rezolutie HD. Procesorul ar fi unul vechi, mai exact Snapdragon 400 [].

Noi informatii despre batranul de la Bucuresti. Abraham: Apare in poze, la inmormantarea mamei presedintelui

Noi informatii despre cel cunoscut ca si batranul de la Bucuresti care apare in dosarul Bercea-Basescu. Aceasta persoana apare in fotografii, la ceremonia de inmormantare a mamei presedintelui, sustine.

Apple iPhone 6 vs. Samsung Galaxy Alpha in imagini

Fara ca iPhone 6 sa se fi lansat oficial, cineva a pus niste randari foarte atragatoare cu Galaxy Alpha langa viitorul model de iPhone. in imaginile alaturate nu exista sub nici o forma doua telefoane reale pe care le puteti cumpara. in schimb, este vorba de doua modele 3D realizate cu foarte mare precizie pornind de la noul smartphone Samsung lansat zilele trecute si imininentul iPhone 6. Pentru ca exista cateva elemente metalice in Galaxy Alpha, multi au considerat ca [].

Samsung Galaxy Tab 4 Nook tableta pentru pasionatii de carti

Samsung a anuntat prima sa tableta in parteneriat cu Nook, brandul de tablete de la lantul de librarii Barnes Noble. Aceasta e o tableta de 7 inci care vine la pachet cu o oferta de carti si seriale la un pret avantajos. Tabletele Nook au aparut pe piata ca o alternativa acum cativa ani, oferind mai multe oferte din partea lantului de librarii. Din pacate pentru Barnes Noble, ei au trebuit sa inceteze sa le mai produca, deoarece [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2242 seconds )