Libnet.ro
UNICEF

14:30

Samsung Galaxy Tab 4 Nook tableta pentru pasionatii de carti

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Tab 4 Nook tableta pentru pasionatii de carti

Samsung a anuntat prima sa tableta in parteneriat cu Nook, brandul de tablete de la lantul de librarii Barnes Noble. Aceasta e o tableta de 7 inci care vine la pachet cu o oferta de carti si seriale la un pret avantajos. Tabletele Nook au aparut pe piata ca o alternativa acum cativa ani, oferind mai multe oferte din partea lantului de librarii. Din pacate pentru Barnes Noble, ei au trebuit sa inceteze sa le mai produca, deoarece []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Mega 2 ar putea fi prezentat la IFA 2014

Samsung Galaxy Mega 2 si-ar putea face aparitia luna viitoare, in cadrul evenimentului organizat de Samsung la targul de tehnologie IFA 2014, potrivit TechRadar. Smartphone-ul cu dimensiuni considerabile si specificatii mediocre ar putea fi prezentat odata cu noul Samsung Galaxy Note 4. Zvonuri despre noul Samsung Galaxy Mega 2 s-au tot auzit in ultima vreme. Smartphone-ul ar putea avea un display cu rezolutie intre 5,8 si 6 inch, cu rezolutie HD. Procesorul ar fi unul vechi, mai exact Snapdragon 400 [].

Cum vrea Samsung sa reporneasca motoarele vanzarii de smartphone-uri: lanseaza Galaxy Alpha, un nou concurent pentru iPhone

Samsung Electronics, cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, a prezentat zilele trecute smartphone-ul Galaxy Alpha, un nou terminal mobil care va concura, alaturi de Samsung Galaxy S5, viitoarelor telefoane inteligente dezvoltate de catre.

Elemoon o noua bratara inteligenta pentru pasionatii de moda

Tot mai multe gadgeturi inteligente se adreseaza pasionatilor de design, iar Elemoonultimul dintre acestea Un nou proiect pentru un accesoriu purtabil inteligent are toate sansele sa-si atinga pragul de finantare de 100. 000 de dolari pe Kickstarter. La aceasta ora a ajuns la 60. 000 de dolari cu 38 de zile pana la expirarea termenului. Daca ne-am obisnuit deja cu ideea ca in viitorul foarte apropiat vom vedea tot mai multi utilizatori de ceasuri inteligente si ochelari smart, avem toate motivele sa [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2286 seconds )