Libnet.ro
UNICEF

12:30

Noi detalii socante in cazul camionului abandonat in Austria. Patru copii se aflau printre cei 71 de morti

Antena3 Antena3,
Noi detalii socante in cazul camionului abandonat in Austria. Patru copii se aflau printre cei 71 de morti

Niciun roman nu este implicat in cazul camionului abandonat pe o sosea din Austria in care au fost gasite 71 de cadavre, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. Este vorba de refugiati sirieni,. continuă pe Antena3

Niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria - MAE

Niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria, in care au fost gasiti mai multi refugiati asfixiati, precizeaza Ministerul roman de Externe, intr-un comunicat transmis HotNews. ro.

Niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria

Niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria, in care au fost gasiti mai multi refugiati asfixiati, precizeaza Ministerul roman de Externe, intr-un comunicat de presa.

MAE: Niciun roman nu este implicat in cazul camionului cu imigranti morti

Niciun roman nu este implicat in cazul camionului abandonat pe o sosea din Austria in care au fost gasite 71 de cadavre, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. Este vorba de refugiati sirieni, intucat au fost.

MAE nu confirma ca un roman este implicat in cazul camionului cu imigranti morti

UPDATE - Ministerul Afacerilor Externe a precizat, joi, ca niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria, in care erau zeci de imigranti morti, potrivit informatiilor.

Detalii socante despre criminalul care si-a transat tatal

Noi detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul barbatului din Bihor care si-a ucis si transat tatal. Dupa crima, asasinul a fugit la sora lui in Austria, iar femeia a aflat cu groaza ce s-a intamplat.

Cei patru suspecti in cazul camionului cu 71 de cadavre, arestati preventiv pentru 30 de zile

Cei patru suspecti retinuti in Ungaria in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti, joi, intr-un camion abandonat pe marginea unei autostrazi din Austria, au comparut sambata in fata unui tribunal ungar, fiind arestati preventiv pentru 30 de zile, relateaza BBC News Online.

ei patru barbati retinuti in cazul camionului cu 71 de cadavre compar in fata justitiei ungare

Cei patru barbati retinuti in Ungaria pentru implicare in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti, joi, intr-un camion abandonat pe marginea unei autostrazi din Austria vor comparea sambata in fata justitiei ungare, relateaza AFP in pagina electronica.

Cei patru barbati retinuti in cazul camionului cu 71 de cadavre compar in fata justitiei ungare

Cei patru barbati retinuti in Ungaria pentru implicare in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti, joi, intr-un camion abandonat pe marginea unei autostrazi din Austria vor comparea sambata in fata justitiei ungare, relateaza AFP in pagina electronica.

Politia ungara anunta ca a retinut trei bulgari si un afgan in cazul camionului cu 71 de cadavre

Politia ungara a retinut trei cetateni bulgari si un cetatean afgan in legatura cu decesele a 71 de imigranti, descoperiti joi intr-un camion abandonat pe autostrada A4 din Austria, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al directiei nationale de.

Precizari MAE privind accidentul din Austria, in care zeci de refugiati au murit

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, joi, ca niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria, in care erau zeci de imigranti morti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )