Libnet.ro
UNICEF

09:00

Noi ipoteze in cazul copiilor imbolnaviti din Arges. Care ar fi cauza

Antena3 Antena3,
Noi ipoteze in cazul copiilor imbolnaviti din Arges. Care ar fi cauza

Noi ipoteze apar in cazul imbolnavirilor din Arges. Unul dintre medicii de la Spitalul de Pediatrie din Pitesti spune ca este posibil ca vaccinul impotriva poliomielitei sa fie cauza imbolnavirilor copiilor. continuă pe Antena3

Anuntul facut de ANSVSA in cazul copiilor bolnavi din Arges

ANSVSA colaboreaza cu Ministerul Sanatatii pentru a descoperi care sunt alimentele care i-au imbolnavit pe copiii internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic uremic, anunta Autoritatea Nationala.

O noua gafa in cazul bebelusilor din Arges. Testele vitale pentru diagnosticare, uitate in depozite

Alina Petrescu a dezvaluit la Esential, de la Antena 3, o noua gafa a autoritatilor in scandalul bebelusilor imbolnaviti din cauze necunoscute in Arges. Testele rapide, vitale pentru diagnosticarea copiilor.

Ipoteza lansata de un medic in cazul copiilor imbolnaviti cu bacteria E.coli

Un medic specialist in nefrologie pediatrica de la Spitalul Clinic de urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu a scris, pe pagina de Facebook, ca sursa imbolnavirii bebelusilor cu sindrom hemolitic uremic ar.

MS: alimentele sau transmiterea interumana, posibile surse ale imbolnavirii copiilor din Arges

Posibilele surse de imbolnavire in cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic ar fi alimentele sau transmiterea interumana, a declarat joi Alexandru Rafila, consilierul ministrului Sanatatii, potrivit Agerpres.

O tulpina de E-coli este cauza imbolnavirii copiilor din Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a declarat joi intr-o conferinta de presa ca a fost identificata cauza imbolnavirii copiilor din Arges, si anume o tulpina de E-coli.

Ministrul Sanatatii: S-a identificat cauza imbolnavilor copiilor din Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca s-a indentificat cauza imbolnavilor copiilor din Arges. Potrivit ministrului, este vorva despre o tulpina a.

Noi date despre copiii imbolnaviti in Arges. Ce au descoperit expertii in apa din sistemul public

De trei saptamani, Directia de Sanatate Publica din Pitesti refuza sa spuna public de unde a luat probe si cand a facut prima testare a apei pentru a afla sursa imbolnavirii copiilor din Arges.

Ancheta in cazul bebelusilor din Arges. Primele concluzii ale Guvernului

Echipa trimisa de Corpul de Control al Guvernului a publicat primele rezultate ale investigatiei derulate la Spitalul de Pediatrie al judetului Arges.

39 de copii cu scaune diareice, internati in spitalele din Arges

39 de copii cu scaune diareice sunt internati, vineri, in spitalele din judetul Arges, dintre care cei mai multi se afla la Spitalul de Pediatrie Pitesti, potrivit reprezentantilor Institutiei Prefectului.

Aproape 40 de copii sunt internati in spitalele din Arges cu scaune diareice

In spitalele din judetul Arges sunt internati, vineri, 39 de copii cu scaune diareice, cei mai multi la Spitalul de Pediatrie Pitesti, au anuntat reprezentantii Institutiei Prefectului, citati de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )