Libnet.ro
UNICEF

07:30

Noi nume vehiculate pentru Guvernul Grindeanu. Cine sunt posibilii viitori demnitari din noul Executiv

România Liberă România Liberă,
Noi nume vehiculate pentru Guvernul Grindeanu. Cine sunt posibilii viitori demnitari din noul Executiv

Conform stirileprotv. ro sunt vehiculate noi nume care ar putea sa preia portofoliile din noul guvern al carui prim-ministru desemnat este timisoreanul Sorin Grindeanu. continuă pe România Liberă

Numele vehiculate pentru Guvernul condus de Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, premierul propus de PSD si desemnat de presedintele Klaus Iohannis, are 10 zile la dispozitie pentru a-si alcatui noul Cabinet si pentru a merge in fata Parlamentului, pentru a obtine votul de incredere.

Primele nume de ministri din Guvernul Grindeanu

Potrivit unor surse din PSD, guvernul Sorin Grindeanu va avea cel putin patru noi ministere fata de actualul Executiv: Turism, Ape si Paduri, Romanii de pretutindeni, IMM-uri si antreprenoriat, care vor deveni de sine statatoare, dupa ce pana acum au fost conduse de ministri delegati. Iata si primele nume vehiculate in partid pentru diverse ministere.

Surse: 4 NOI MINISTERE iN GUVERNUL GRINDEANU

Structura Guvernului Grindeanu va fi schimbata. Potrivit unor surse politice citate de news. ro, vor exita 4 ministere noi, si anume: Turism, Ape si Paduri, Romanii de pretutindeni, IMM-uri si.

Dragnea: Guvernul Grindeanu va fi putin diferit fata de cel pregatit pentru Sevil Shhaideh

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, la Realitatea TV, ca Executivul pe care il va conduce Grindeanu va fi putin diferit fata de cel pe care l-ar fi condus Sevil Shhaideh. Dragnea a mai precizat ca noul Cabinet va fi format din oameni destul de noi, in care are incredere.

Nominalizarea premierului, RUNDA A DOUA! Nicusor Dan: USR NU VOTEAZA GUVERNUL GRINDEANU (VIDEO)

Nicusor Dan a declarat, joi, pentru B1 TV, ca USR ramane partidul anti-sistem si ca nu va vota un Guvern condus de Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier. Nu vom vota un.

USR a anuntat ca nu va vota Guvernul Grindeanu. Traian Basescu il ataca pe Klaus Iohannis. Adrian Nastase a reactionat si el

O serie de lideri politici saluta decizia presedintelui Iohannis de a-l desemna ca premier pe Sorin Grindeanu, la propunerea PSD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )